Ξεσπά η μητέρα της Ρούλας Παπασπιρίγκου για τη στοχοποίηση της κόρης της σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας μέσα σε τρία χρόνια. Μια υπόθεση – θρίλερ που έχει συγκλονίσει την Πάτρα και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Η γιαγιά των τριών κοριτσιών μίλησε στον ΑΝΤ1 την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για την υπόθεση και είπε μεταξύ άλλων:

«Είμαι η μητέρα της Ρούλας. Είμαι καταβεβλημένη. Να σας πω, έχουμε βάλει δικηγόρο και μπορείτε να μιλήσετε με αυτόν. Δεν έχουν δείξει κανένα σεβασμό στον θάνατο τριών παιδιών. Δεν σας ξέρω, αλλά έχω να πω ότι όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν βγει στην τηλεόραση και πατάνε πάνω στον θάνατο τριών παιδιών και σε μία μάνα που τη στοχοποιεί όλη η κοινωνία, ντρέπομαι πραγματικά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «λίγη τιμή και σεβασμό σε αυτή την τραγωδία που μας έχει συμβεί. Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσω, όχι τώρα όμως. Ας περιμένουν τις εξετάσεις και ας βγάλουν κάποιο πόρισμα μετά και θα μιλήσουμε κι εμείς οι συγγενείς, και θα μπορέσουμε κι εμείς να πούμε περισσότερα πράγματα».

 

Κούγιας: Σάκος του μποξ η χαροκαμένη μάνα – Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν έβλαψε τα κοριτσάκια
Ο Αλέξης Κούγιας πριν από μερικές ημέρες είχε δηλώσει για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα ότι εάν ήταν νομικός εκπρόσωπος της μητέρας, θα είχε κλείσει φυλακή όλους όσοι με δηλητηριώδη υπονοούμενα θεωρούν ότι είναι ένοχη».

Ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος δεν έχει κάποια νομική εμπλοκή στην υπόθεση, επανήλθε με μια νέα τοποθέτηση, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «αυτή η δύσμοιρη και χαροκαμένη μάνα έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ».

Προσέθεσε δε, ότι πιστεύει ακράδαντα πως δεν έβλαψε τα κοριτσάκια της.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ότι «αυτή η δύσμοιρη και χαροκαμένη μάνα έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν έβλαψε τα κοριτσάκια της. Με τα νομικά εφόδια που διαθέτω, μπορώ να καταλαβαίνω ό, τι δεν αντιλαμβάνονται οι πολλοί, είτε ειλικρινά, είτε επίτηδες, και ο νοών νοείτω».