Στην τελική ευθεία έχει μπει το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα με το πόρισμα των ιατροδικαστών για τη Μαλένα και την Ιριδα να λύνει το γρίφο. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα ευρήματα από την Ιριδα θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Οι εξετάσεις που έγιναν στα τοξικολογικά εργαστήρια του ΑΠΘ δεν συνδέουν τους θανάτους των κοριτσιών με φαρμακευτικές ουσίες όπως συνέβη στην περίπτωση της Τζωρτζίνας και έτσι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ασφυκτικών θανάτων. Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά τοξικολογική εξέταση που έγινε στα δύο παιδιά.

 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εκπομπής Tlive την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας στο ανθρωποκτονιών και μετά στην εισαγγελία. Μέσα από αυτό αναμένεται να αποδοθεί αναλυτική η αιτία θανάτων των δύο παιδιών.

Οι δύο ιατροδικαστές έχουν κάνει και οι ίδιοι τη δική τους έρευνα. Ήξεραν ότι αν είχε δοθεί κάτι στα δύο παιδάκια θα είχε φανεί από τις αρχικές τοξικολογικές εξετάσεις. Περιμένουν όμως από τα παθολογοανατομικά ευρήματα και μετά από κοινού θα βγάλουν το πόρισμα.