Για μία ακόμη φορά η μητέρα από την Πάτρα που έχασε τρία παιδιά σε τρία χρόνια θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις στην υπόθεση που ερευνά η αστυνομία και που αφορά στην εξιχνίαση των θανάτων τους.

Αυτή την φορά η μητέρα, μετά και την παρέμβαση της δικαστικού λειτουργού της Πάτρας που μίλησε μέχρι και για «CSI» σε σχέση με όσα «διαρρέονται» από την Αθήνα είπε »: Ψάχνουν… ντε και καλά για δολοφόνο, όσοι γράφουν και σχολιάζουν».

Μάλιστα στις συγκρίσεις σχετικά με την υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου η μητέρα των τριών κοριτσιών ανέφερε: «Γιατί είπε ότι στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκαναν λάθη; Αφού τον συνέλαβαν τον Μπάμπη τελικά… Δεν ξέρω τι να πω».

Λίγες ημέρες πριν η μητέρα κλήθηκε να σχολιάσει και το ενδεχόμενο εκταφής, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση υψηλόβαθμου δικαστικού λειτουργού, δεδομένου ότι για να εκτελεστεί θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες που αφορούν στην έκδοση των αποτελεσμάτων των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, αλλά και της εξέτασης των οργάνων που ελήφθησαν από τη σορό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η μητέρα των νεκρών παιδιών, αναφορικά με την εκταφή δήλωσε πως δεν έχει πληροφορηθεί το παραμικρό. Μάλιστα εξέφρασε την απορία της για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αφού όπως είπε, η Τζωρτζίνα πέθανε στα τέλη Ιανουαρίου και έχει γίνει νεκροψία. «Γιατί να βγάλουν το παιδί; Για ποιο λόγο;» ήταν η πρώτη της αντίδραση.

Η ίδια παρακαλούσε τότε «να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου, όσοι δεν τα έχουν καν εξετάσει και καλούνται από δημοσιογράφους να μιλήσουν γενικά και αόριστα».

«Ας ψάξουν ό,τι θέλουν. Εδώ έφθασαν στο σημείο να κατηγορούν… Δηλαδή η Ιριδα, ένα παιδί που είχε πρόβλημα εκ γενετής, ακόμη και γι’ αυτό λένε διάφορα. Εγώ φυσικά ζητώ να γίνει έρευνα. Η οικογένεια θέλει να γίνει έρευνα. Και θέλει έρευνα για να σταματήσουν οι εικασίες. Θέλουμε να ηρεμήσουν τα παιδιά μας», είχε πει.

 

πηγή…in.gr