Νέα στοιχεία για τον θάνατο των τριών κοριτσιών από την ίδια οικογένεια στην Πάτρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσίασε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος, καθοριστικής σημασίας είναι τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές σχετικά με τη χρονική σειρά μερικών συμβάντων. Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος παρουσίασε κρίσιμες ημερομηνίες της ζωής του ζευγαριού. Σύμφωνα με αυτά:

Στις 20 Μαρτίου 2021 αποχωρεί ο σύζυγός από την οικογενειακή κατοικία στην Πάτρα λόγω οικογενειακών προστριβών.
Στις 21 Μαρτίου 2021 πεθαίνει με αιφνίδιο τρόπο η 6 μηνών Ίριδα.
Στις 6 Απριλίου 2021 γίνονται συνεννοήσεις με τους δικηγόρους για την υποβολή του αιτήματος διαζυγίου στο ζευγάρι.
Στις 7 Απριλίου 2021 το ζευγάρι ενημερώνει τα μέλη της οικογένειας για την υποβολή αιτήματος διαζυγίου.
Στις 8 Απριλίου 2021 εισάγεται η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.
Στις 11 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα παθαίνει ανακοπή, η οποία της προκαλεί ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ερωτηματικά από τα βίντεο που τράβηξε η μητέρα
Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ερωτηματικά προκαλούν τα βίντεο που έχει βιντεοσκοπήσει η μητέρα των κοριτσιών που βρήκαν αιφνίδιο θάνατο στην Πάτρα, καθώς όσοι τα έχουν δει αναφέρουν πως δεν απεικονίζεται ο τρόπος και ο χρόνος έναρξης των επεισοδίων.

Ο λόγος ήταν ότι η μητέρα των κοριτσιών βιντεοσκοπούσε τα επεισόδια μετά την έναρξή τους κι αυτό ήταν που προκάλεσε τον προβληματισμό των γιατρών, οι οποίοι θέλησαν να βάλουν κάμερες στο χώρο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα.

Σημειώνεται ότι γιατρός στο «Αγλαΐα Κυριακού» στο οποίο είχε μεταφερθεί η Τζωρτζίνα μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο Mega είπε αναφερόμενη στα βίντεο τα οποία είχαν ζητήσει συνάδελφοί της από τη μητέρα των τριών παιδιών να τραβήξει: «Όσο ήταν στην Πάτρα και πριν μεταφερθεί στην Αθήνα, κάποια επεισόδια καταγράφηκαν σε βίντεο, όχι όλα όμως γιατί ήταν αρκετά, περισσότερα από 3. Έχω δει ένα-δύο επεισόδια στα βίντεο. Έκανε αρρυθμίες, έπεφτε ο σφυγμός, είχε χαμηλό οξυγόνο, ενώ παρουσίαζε και απώλεια συνείδησης. Χρειάστηκε έντονα ερεθίσματα και η παρέμβαση των γιατρών για να την επαναφέρουν», προσθέτοντας πως «υπήρχε προβληματισμός σε όλους, για το τι είδους επεισόδια είναι αυτά που συμβαίνουν»