Συνεχείς είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα και για τς σχέσεις ανάμεσα στους δύο γονείς τους. Τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου που έχει κριθεί προφυλακιστέα κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

 

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, μιλώντας στον Ant1 υποστήριξε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση με συγγενικό πρόσωπο του Μάνου και πως ο πατέρας των κοριτσιών είχε χτυπήσει τρεις φορές την μητέρα και μάλιστα μπροστά στην Τζωρτζίνα.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με κοινό γνωστό της ίδιας και του Μάνου Δασκαλάκη και μάλιστα πρόκειται για «συγγένεια που έγινε στην διαδρομή». Σημείωσε μάλιστα πως η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε χρονικά πριν από την γέννηση της Ίριδας.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος είπε ακόμη πως σύμφωνα το ρεπορτάζ έχει αναδειχθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους, σημειώνοντας πως «ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».

Μάνος Δασκαλάλης:«Προσέλαβε κάποιον για να με χτυπήσει…»

Στη συνέντευξη του στην Αγγελική Νικολούλη ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για τα όσα του καταλογίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν έχω να φοβάμαι τίποτα απολύτως. Μου έλεγε ότι θα με καταστρέψει, αλλά το μυαλό μου δεν πήγαινε στο κακό, θεωρούσα ότι εννοούσε οικονομικά. Αυτή την έκρηξη την είχε μετά την Ίριδα», δήλωσε ο πατέρας των κοριτσιών. Αρνήθηκε τα πάντα για παράλληλη σχέση και αποκάλυψε ότι έμαθε πως η γυναίκα του πλήρωσε άνθρωπο για να του κάνει κακό.

«Είχε προσλάβει κάποιον για να με χτυπήσει, να μην μπορώ να είμαι στην Αθήνα και να επιστρέψω στην Πάτρα. Ήμασταν μια χαρά πριν το χαμό της Μαλένας, δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να την ώθησε να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν ήμουν μπροστά όταν έφυγε η Μαλένα. Χτύπησε το τηλέφωνο και μου λέει “το παιδί”. Έφτασα όσο πιο γρήγορα γινόταν στο νοσοκομείο και είδα τους γιατρούς να κάνουν ΚΑΡΠΑ στο παιδί. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό έκανε ότι μπορούσε, αλλά δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν. Είναι μία σκηνή και αυτή και της Ίριδας που δε θα μπορέσει ποτέ να βγει από το μυαλό μου. Την μήνυση την κάναμε τότε γιατί πήραμε μία απόφαση που μιλούσε για ηπατική ανεπάρκεια και μας είπαν οι γιατροί ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι τέτοιο. Εάν μου είχαν βγάλει σαν πόρισμα το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας προς το παιδί, θα είχα προφυλάξει την Τζωρτζίνα, δε θα υπήρχε άλλο παιδί τότε και θα είχαν τελειώσει όλα από εκεί».