Νέες εξηγήσεις σε ότι αφορά στο πανάκι που βρέθηκε δίπλα στην μικρή Ίριδα, όταν βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, έδωσε η μητέρα από την Πάτρα
Οι έρευνες για τα αίτια των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα συνεχίζονται με την κοινή γνώμη να εξακολουθεί να παρακολουθεί αποσβολωμένη την υπόθεση.

Σήμερα, η μητέρα που έθαψε το ένα παιδί πίσω από το άλλο, έδωσε νέες εξηγήσεις σε ότι αφορά το πανάκι που βρέθηκε δίπλα στην μικρή Ίριδα, όταν βρέθηκε νεκρή στην κούνια της.

Ο λόγος που ζήτησε πίσω από τις Αρχές το πανάκι
Η μητέρα των παιδιών, σύμφωνα με το πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star, είχε βρει το πανάκι και το είχε παραδώσει στις Αρχές. Ωστόσο, λίγο καιρό μετά η ίδια ζητούσε πίσω το συγκεκριμένο πανάκι.

Κι’ αυτό γιατί ήθελε όπως είπε «να διατηρήσει ζωντανή την ανάμνηση της Ίριδας»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, στο δωμάτιο των παιδιών στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, υπάρχουν άθικτα όλα τα πράγματα της Τζωρτζίνας, τα ρούχα της, τα παιχνίδια της μέχρι και το μηχάνημα στο οποίο ήταν συνδεδεμένο το παιδί.

Η νέα ανάρτηση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων για την ασφυξία
Νωρίτερα σήμερα σε μία νέα σοκαριστική ανάρτηση είχε προχωρήσει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος έχει πει πολλές φορές ότι το φαινόμενο της ασφυξίας δεν θα πρέπει να αποκλειστεί στην περίπτωση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.