Τα εγκληματολογικά εργαστήρια τους εξετάζουν για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό, που μπορεί να οδηγήσει στον ή στους αποστολείς – Κυκλώματα «νονών» της νύχτας προετοιμάζονται ήδη για το καλοκαίρι
Καλοκαιρινή… εξόρμηση φαίνεται πως ξεκίνησαν τα κυκλώματα «νονών» της νύχτας στην Πάτρα και ήδη άρχισαν να απειλούν τους ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης και εστίασης προϊδεάζοντάς τους ότι θα τους αναγκάσουν να πληρώνουν για την «προστασία» των επιχειρήσεών τους!

Ήδη, σε τέσσερα καταστήματα του είδους σε κεντρικά σημεία της Πάτρας έφτασαν τέσσερις φάκελοι με παραλήπτες τους ιδιοκτήτες, ο καθένας από τους οποίους περιείχε από μια σφαίρα! Όλα δείχνουν ότι ήταν προειδοποιητικά «μηνύματα» για το τι τους περιμένει αν δεν υποκύψουν στις απαιτήσεις των εκβιαστών. Οι φάκελοι με το περιεχόμενό τους παραλήφθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια τους εξετάζουν για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό, που μπορεί να οδηγήσει στον ή στους αποστολείς. Παράλληλα, εξετάζεται οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στις περιοχές όπου βρίσκονται τα κέντρα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη», οι φάκελοι δεν εστάλησαν ταχυδρομικά αλλά κάποιος τους είχε αφήσει στα καταστήματα τις νυχτερινές ώρες της Τρίτης.