“Όλα καλά. Τακτοποιήθηκε η υπόθεση. Ήταν μια οικονομική υπόθεση και όλα μια χαρά. Τίποτα το ανησυχητικό. Θα κλείσει η υπόθεση. Έχουμε 15 ημέρες διορία για να καταθέσουμε τις αντιρρήσεις μας. Σας παραπέμπω και στη δήλωση του δικηγόρου μου, που είναι σαφέστατη και ξεκάθαρη” εξήγησε ο Πασχάλης Αρβανιτίδης.

“Είναι νομικά θέματα μην τα μπλέκουμε. Αφορούν σε υποθέσεις που είχαμε για συκοφαντική δυσφήμιση, εκδικαστήκαμε και ορίστηκαν κάποιες ποινές με αναστολή και κάποια στιγμή ο εισαγγελέας είδε ότι η αναστολή έληξε και κίνησε τη διαδικασία για να πάω να πληρώσω. Το τακτοποιούμε και πάει τελείωσε”, πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Δείτε όσα δήλωσε ο Πασχάλης Αρβανιτίδης στην κάμερα

Ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, Σπύρος Οικονόμου, με ανακοίνωση που εξέδωσε, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τη σύλληψη.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Πασχάλη Αρβανιτίδη
«Ο κ. Πασχάλης Αρβανιτίδης την 6η Οκτωβρίου 2021 ενημερώθηκε από το ΑΤ του τόπου κατοικίας του σχετικά με μια εκκρεμή δικαστική απόφαση του 2013. Πρόκειται για ποινή στο πλαίσιο της τότε αντιδικίας του για την υπόθεση πατρότητας, ποινή για την οποία χορηγήθηκε αναστολή και πλέον κατά την εισαγγελία ετίθετο ζήτημα μετατροπής σε χρηματική ποινή.

Η εν λόγω ποινή είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, είτε αναστέλλεται επί τριετία, η οποία μάλιστα παρήλθε, άλλως μετατρέπεται σε χρηματική. Πάντως για τον λόγο αυτόν και μόνο ο ίδιος μετέβη στην Εισαγγελία Αθηνών για να λάβει γνώση των στοιχείων της εκκρεμότητας, να διευθετήσει το ζήτημα, ως ορίζει ο νόμος και το μεσημέρι επέστρεψε σπίτι του.

Δεν υπήρξε για το γεγονός αυτό ποινική δίωξη, δίκη, ούτε αυτόφωρη διαδικασία, ούτε υπεβλήθη μήνυση σε βάρος του από κάποιο πρόσωπο. Είναι η προβλεπόμενη διαδικασία για τέτοιες εκκρεμότητες που ισχύει για όλους τους πολίτες. Θερμά ευχαριστεί για το ειλικρινές ενδιαφέρον».