Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/1) ο Πάνος Νάτσης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», για την αναγνώριση της σορού, κλήθηκε η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, καθώς οι αδελφές του δεν μπορούσαν να φτάσουν γρήγορα. Ωστόσο μιας και δεν ήταν παντρεμένοι, η μουσικός δεν μπορούσε να αποδείξει τη σχέση τους.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χρειάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι και να πάρει ένα ιατρικό έγγραφο που αποδείκνυε τον δεσμό τους.

Διαβάστε επίσης: Πάνος Νάτσης: Η μητέρα του δεν θα μάθει ποτέ για τον χαμό του γιού της – Η τραγική ιστορία
«Δεν μπορούσε να πιστοποιήσει τη σχέση που έχει με τον Πάνο Νάτση. Έτσι έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι και να βρει ένα ιατρικό έγγραφο που είχε τις υπογραφές και τα ονόματά τους και με αυτό το χαρτί της επέτρεψαν να δει και να αναγνωρίσει τη σορό» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μιλώντας για το συγκεκριμένο ιατρικό έγγραφο αποκάλυψε πως το ζευγάρι είχε σκοπό να μεγαλώσει την οικογένειά τους.

«Δεν επιτρέπεται αν δεν είσαι συγγενής να πας και να αναγνωρίσεις τον νεκρό. Οι δύο άνθρωποι αυτοί – δεν μπορώ να το πω κιόλας – επειδή είχαν αποφασίσει να ζήσουν μία κοινή ζωή, έκαναν όνειρα για οικογένεια, έκαναν όνειρα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Είχαν ξεκινήσει μία διαδικασία που πιστοποιούσε ότι οι δύο άνθρωποι ξεκινούσαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Με αυτό το χαρτί πήγε η Διονυσία στο νεκροτομείο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.