Πρεμιέρα σήμερα για τις πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Τα θέματα που έπεσαν και κλήθηκαν να απαντήσουν οι μαθητές θα γνωστοποιηθούν μετά τις 10:00 από το υπουργείο Παιδείας. Οι απαντήσεις τους αναμένονται λίγη ώρα μετά.

Οι εξετάσεις αρχίζουν στις 8:30 π.μ., αλλά οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8:00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.

Το Σάββατο, 4 Ιουνίου, εξεταζόμενο μάθημα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι τα Μαθηματικά (‘Αλγεβρα), ενώ επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είναι τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, με Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία.

Οι Πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.