Πανελλήνιες 2022: Οι Πανελλήνιες συνεχίζονται με τους αποφοίτους των ΓΕΛ να διαγωνίζονται στα Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική.

Οι εξετάσεις αρχίζουν στις 8:30 π.μ., αλλά οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8:00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.

Δείτε τα θέματα στα Λατινικά

Δείτε τα θέματα στη Χημεία

Δείτε τα θέματα στην Πληροφορική

Το Eleftherostypos.gr σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Αξία θα σας δίνουν καθημερινά τα θέματα, τις απαντήσεις και τον σχολιασμό τους.

Γι’ ακόμη μία χρονιά το σύστημα εισαγωγής έχει υποστεί αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι, με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής να εφαρμόζεται για δεύτερη χρονιά και τους νέους συντελεστές βαρύτητας να οδηγούν σε πολλαπλές βαθμολογίες για τον ίδιο υποψήφιο.

Φέτος, δεν υπήρξαν αλλαγές στον ακαδημαϊκό χάρτη, επομένως δεν πρόκειται να υπάρχουν περιορισμοί στο μηχανογραφικό δελτίο, όμως ο «κόφτης» της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής παραμένει, ενώ και οι νέοι συντελεστές θα πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν κατά τη συμπλήρωση. Τα αποτελέσματα των επιδόσεων αναμένεται να ανακοινωθούν αρχές Ιουλίου, ενώ φέτος για πρώτη φορά γίνεται προσπάθεια να ανακοινωθούν νωρίς τον Αύγουστο οι βάσεις εισαγωγής, αντί για τα τέλη του ίδιου μήνα, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Οι πανελλήνιες ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.

Πανελλήνιες 2022: Πρόγραμμα για ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-6-2022 – ΙΣΤΟΡΙΑ – Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-6-2022 – ΦΥΣΙΚΗ – Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ + Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-6-2022 – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ

Πανελλήνιες 2022: Πρόγραμμα Εξετάσεων Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑΛ

ΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΠΕΜΠΤΗ 2-6-2022 – ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 4-6-2022 – ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (Άλγεβρα)
ΤΡΙΤΗ 7-6-2022 – ΑΝΑΤΟΜΙΑ-ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ II
– ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (ΑΟΘ)

πηγή…eleftherostypos.gr