Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας σεζόν και ο Γιοβάνοβιτς είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο στις μεταγραφές, τις ανανεώσεις και τις αποχωρήσεις

Η σεζόν για τον Παναθηναϊκό έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς το Τριφύλλι κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας επικρατώντας στον τελικό του ΠΑΟΚ, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε εξασφαλίσει και την ευρωπαϊκή του παρουσία στο Europa Conference League ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πλέον στον Παναθηναϊκό έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας σεζόν, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου οι Πράσινοι κατάφεραν να κερδίσουν ένα γύρο στο Europa Conference League και η προετοιμασία τους αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Ιουνίου.

Έτσι, η δουλειά για το σέρβο τεχνικό θα ξεκινήσει αρκετά νωρίς, καθώς το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν ουσιαστικά θα ξεκινήσει λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Σε πρώτο πλάνο, φυσικά, βρίσκονται οι ανανεώσεις, οι αποχωρήσεις και οι μεταγραφές. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα του Χουάνκαρ, του οποίου λήγει το συμβόλαιο.

Στο θέμα του Γκατσίνοβιτς τώρα, υπάρχουν επαφές με τον ατζέντη του παίκτη, αφού είναι επιθυμία του Παναθηναϊκού να τον κρατήσει είτε με δανεισμό από τη Χόφενχαϊμ είτε με αγορά. Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, πως σε ό,τι έχει να κάνει με το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως και πέρσι, θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

πηγή…in.gr