Η Σέριφ Τιρασπόλ ασχολείται διαρκώς με την ελληνική αγορά. Η ομάδα απ’ τη Μολδαβία έχει αποκτήσει αρκετούς παίκτες απ’ τη χώρα μας. Μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Αθανασιάδης που είχε παραχωρηθεί δανεικός απ’ την ΑΕΚ. Η επιτυχία του Έλληνα τερματοφύλακα… άνοιξε την όρεξη των Μολδαβών, που φέρονται να έχουν βάλει στο «μάτι» τον Βασίλη Ξενόπουλο.

Ο 24χρονος πορτιέρε του Παναθηναϊκού, φέρεται να είναι στο στόχαστρο της Σέριφ που ψάχνει ενίσχυση κάτω απ’ τα δοκάρια. Μάλιστα όπως αναφέρει το «Futbol Moldavo», στο πρόσωπό του η ομάδα του Τιρασπόλ ίσως να έχει βρει τον νέο Αθανασιάδη.

Ο Ξενόπουλος έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε είχε 12 συμμετοχές με την ομάδα Β των Πράσινων. Ίσως λοιπόν να ήθελε να αναζητήσει μια άλλη προοπτική για την καριέρα του, κυρίως για να βρει χρόνο συμμετοχής. Ειδικά απ’ τη στιγμή που στο Τριφύλλι αυτή τη στιγμή υπάρχουν Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Διούδης, αλλά και ο νεαρός Χριστογεώργος.

Πάντως, το συγκεκριμένο δημοσίευμα επισημαίνει πως οι πληροφορίες του προέρχονται απ’ την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα τονίζεται πως ο χρόνος συμμετοχής που δε βρίσκει, μάλλον θα καθιστούσαν την επιλογή ως σχετικά εύκολη υπόθεση για τη Σέριφ.

πηγή…sdna.gr