Το βίντεο ξεκινάει με μια τουρίστρια να φωτογραφίζεται με τον πύργο του Άιφελ, όταν ξαφνικά μαχητικά αρχίζουν να βομβαρδίζουν την γαλλική πρωτεύουσα υπό τις κραυγές τρόμου των πολιτών
Ενα ανατριχιαστικό βίντεο ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter το ουκρανικό κοινοβούλιο στο οποίο φαίνεται να βομβαρδίζεται το Παρίσι.

Με τον τρόπο αυτό η ουκρανική βουλή θέλησε να επισημάνει πως στην περίπτωση που επικρατήσει ο Πούτιν, ανοίγει ο δρόμος ακόμα και για εισβολή της Ρωσίας στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ.

Το βίντεο ξεκινάει με μια τουρίστρια να φωτογραφίζεται με τον πύργο του Άιφελ, όταν ξαφνικά μαχητικά αρχίζουν να βομβαρδίζουν την γαλλική πρωτεύουσα υπό τις κραυγές τρόμου των πολιτών. Οι εικόνες προκαλούν ανατριχίλα.

«Ο διάσημος πύργος του Άιφελ ή η Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο θα μείνουν όρθια στους συνεχείς βομβαρδισμούς των Ρώσων; Πιστεύετε ότι δεν σας αφορά; Σήμερα είναι η Ουκρανία, αύριο μπορεί να είναι ολόκληρη η Ευρώπη. Η Ρωσία δεν σταματά με τίποτα», γράφει το ουκρανικό κοινοβούλιο στη λεζάντα. «Αν πέσουμε εμείς, θα πέσετε κι εσείς», καταλήγει το βίντεο, επαναλαμβάνοντας μια φράση του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι.