Οι Εκδόσεις Ινφογνώμων κυκλοφορούν το βιβλίο του δημοσιογράφου Κωστή Τσιακανίκα. Με «Ορθάνοιχτους λογαριασμούς» πορεύονται όλοι. Με τον εαυτό τους, τους συγγενείς, τους φίλους, τις δουλειές και τη ζωή τους!

Δυο ιστορίες, από τον δημοσιογράφο Κωστή Τσιακανίκα, με «κοινό παρονομαστή» αυτούς τους… λογαριασμούς.

Το «Ψυγείο Ψευδαισθήσεων» είναι μια μικρή νοσταλγική μυθιστορία, με αφηγητή τον «Πυγολαμπίδα» και πρωταγωνιστές τους ήρωες και τους εχθρούς του.

Από τα χρόνια της αθωότητας μέχρι τα χρόνια της κρίσης. Είναι η περιπλάνηση μιάς παρέας στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης. Στη χώρα των αντιθέσεων, των συγκρούσεων, των ελπίδων, των μεγαλείων αλλά και των απογοητεύσεων.

«Ο Περιπτεράς της Ηρώδου Αττικού» είναι η εξομολόγηση του «Απόλα», γόνου προσφύγων από τη Μικρά Ασία, που έζησε σχεδόν μισό αιώνα στη γειτονιά των αρχόντων, των νεόπλουτων και των πολιτευτών. Εκεί όπου η ματαιοδοξία ανταμώνει την εξουσία…

Tα δύο διηγήματα του δημοσιογράφου Κωστή Τσιακανίκα «συνοδεύονται» από σκίτσα του γνωστού εικαστικού καλλιτέχνη Γιώργου Ταξιαρχόπουλου.

Τα συγγραφικά έσοδα απ’ το βιβλίο του Κωστή Τσιακανίκα θα διατεθούν στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής και Αποκατάστασης «Αγία Ελεούσα» για νέους με νοητική στέρηση και συνοδές αναπηρίες και στο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο.

Εκδότης: ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ
Φιλελλήνων 14, 10557 Αθήνα
Τ 2103316036, Φ 2103250421
[email protected]
www.infognomon.gr