ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Την θεατρική παράσταση “Οι Δούλες” του Ζαν Ζενέ θα παρουσιάσει την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιωνία η ομάδα εφήβων Βούλας.

“Οι Δούλες” του Ζαν Ζενέ, είναι ίσως το θεατρικό έργο που γνωρίζουν ακόµα και όσοι δεν ασχολήθηκαν ποτέ µε το θέατρο. Αυτό ίσως να συµβαίνει γιατί η πρωτότυπη πλοκή του, είναι στην πραγµατικότητα βασισµένη σε ένα από τα διασηµότερα εγκλήµατα όλων των εποχών, µε πρωταγωνίστριες δύο αδερφές που δολοφόνησαν τα αφεντικά τους. Το θέµα απασχόλησε για πολύ καιρό τα γαλλικά πρωτοσέλιδα, καθώς ήταν πρωτοφανές στα αστυνοµικά χρονικά. Κατά τη διάρκεια της δίκης δεν ζήτησαν κανένα ελαφρυντικό. Ήθελαν µόνο να µοιραστούν τις ποινές.

Σκηνοθεσία: Βίκυ Αδάµου
Μετάφραση: Οδυσσέας Ελύτης

Διανοµή:
Κλαίρης: Παυλίνα Κόλια
Σολάνζ: Ίρις Παπαθεοδώρου
Κυρία: Σοφία Ρουµελιώτη.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί με το καθεστώς covid free: Όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στον χώρο της εκδήλωσης θα πρέπει να έχουν παρέλθει τουλάχιστον 14 μέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους ή να έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξάμηνου. Κατά την είσοδό τους στους χώρους διεξαγωγής των εκδηλώσεων θα πρέπει να επιδεικνύουν σχετικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.