Μόνο υποκρισία κρύβει η υπερευαισθησία των υπερορθόδοξων βουλευτών,που με αφορμή το ανέκδοτο του Μόσιαλου ξεκίνησαν την επανάσταση υπέρ της πίστεως!Κυρανάκηδες και Καλλιάνους χρειαζόμασταν για να πιστεύουμε ή να μην πιστεύουμε στον Θεό!

Είναι τόσο θεομπαίχτες ψηφοθήρες που έσπευσαν να ξιφουλκήσουν εναντίον του αμέσως μετά την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου που έψεγε τον Καθηγητή για μια χιουμοριστική ανάρτηση ανεκδοτολογικού χαρακτήρα ενώ δεν έδειξε τα ίδια αντανακλαστικά για μια σειρά ατοπημάτων Μητροπολιτων και παπάδων…

“Το πρόβλημα με τον κο Μόσιαλο δεν είναι η απόφασή του να προσβάλει την πίστη μας στη γέννηση του Χριστού, παραμονή του εορτασμού της. Αυτό δείχνει απλά τον χαρακτήρα του. Το πρόβλημα είναι ότι παρότι επιστήμονας δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι αυτοί που “δεν πιστεύουν ότι υπάρχει covid” λόγω θρησκείας είναι λιγότεροι και από αυτούς που ψήφισαν Παπανδρέου για πρόεδρο ΚΙΝΑΛ. Ως πρώην Υπουργός του, αλλά και ως εκπρόσωπος της Ελλάδας οφείλει να αντιληφθεί και τα δυο” έγραψε ο Κυρανάκης στην ανάρτησή του.

«Κ. Μόσιαλε, με την ειρωνεία σας απέναντι στην Ορθοδοξία δεν θα πείσετε κανέναν για την ύπαρξη του κορονοϊού, αντίθετως, προσβάλετε και διχάζετε. Λόγω της επικείμενης ελεύσεως του Θεανθρώπου αύριο αποτελεί ντροπή και όνειδος να στηλιτεύετε την Ορθοδοξία. Τι πρεσβεύετε;», ανάρτησε από τη μεριά του ο, επίσης βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος.

Ο “τζιχαντισμός” σε…ΚυρανακηκοΚαλλιανική έκδοση!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν το δημιουργούν στη εικόνα τους.Είναι γνωστή!

Το δημιουργούν στον Πρωθυπουργό ,που η συντριπτική πλειοψηφία των νοημόνων και μη ψεκασμένων οπαδών του,απορεί που τους ανέχεται!