Απαντήσεις ψάχνει η οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, Αλέξανδρου Λάμπη, που άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τετάρτης, όταν κατέρρευσε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα.

Ο πατέρας του άτυχου ποδοσφαιριστή μίλησε στην εκπομπή “LiveNews” και ανέφερε ότι βρίσκεται στο σκοτάδι σχετικά με την αιτία του θανάτου του παιδιού του. Μάλιστα τόνισε ότι υπήρξαν καθυστερήσεις στην άφιξη του ασθενοφόρου. «Άργησε το ασθενοφόρο 20 λεπτά. Από ό,τι έχω ακούσει υπήρχε απινιδωτής. Δεν ξέρω ακριβώς. Δεν ήμουν στο γήπεδο» είπε.

Τραγικές φιγούρα η μητέρα και ο αδερφός του 21χρoνου που βρίσκονταν στις κερκίδες για να υποστηρίξουν τον Αλέξανδρο και τον είδαν να σβήνει από τη μια στιγμή στην άλλη.

«Ήταν στο γήπεδο μέσα, είδαν που έπεσε ένα παιδί κάτω και όλο αυτό, που άργησε το ασθενοφόρο. Περίμεναν να έρθει 20 λεπτά το ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο που πήγα εγώ, οι γιατροί μου είπαν: “Ήρθε πολύ αργά το παιδί”» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Αλέξανδρου Λάμπη.

«Ήταν ταύρος» λέει ο πατέρας του άτυχου ποδοσφαιριστή
Λίγες μέρες πριν κλείσει τα 22 χρόνια του, ο Αλέξανδρος Λάμπη, έφυγε κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο. Ο πατέρας του 21χρονου ποδοσφαιριστή επεσήμανε ότι πριν από λίγες μέρες ο Αλέξανδρος είχε κάνει όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις και ήταν υγιέστατος.

«Στις 25 του μήνα θα γινόταν 22 χρονών. Δεν είχε υπήρχε κανένα πρόβλημα. Πριν δέκα ημέρες κάναμε τρίπλεξ για την καρδιά και όλες τις εξετάσεις. Το παιδί μια χαρά ήταν. Ήταν ταύρος, ήταν πολύ δυνατό παιδί. Πολύ υγιές και πολύ δυνατό παιδί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι του γύρισε η γλώσσα» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας
«Ξεκινάει ο αγώνας, μετά από τρία λεπτά, βγαίνει πλάγιο η μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, πάει ο Αλέξανδρος να πάρει τη μπάλα και καταρρέει. Καπάκια, κατευθείαν, δεν έκανε τίποτα. Εμείς στην αρχή νομίζαμε ότι του γύρισε καμιά γλώσσα, ήταν λίγο περίεργη η φάση», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.