Γνωστός για τη φιλανθρωπική του διάθεση, ο γνωστός ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγος, βλέποντας την πατρίδα της γιαγιάς του να δέχεται επίθεση
Το υψηλότερο ποσό δωρεών που έχει δοθεί εώς σήμερα στην Ουκρανία δώρισε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να δώρισε 10 εκατ. δολάρια στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις στη χώρα, μετά την εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων, είναι τραγικές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ukrinform, η δωρεά του προορίζεται για την υποστήριξη των πολεμικών προσπαθειών, καθώς και για ανθρωπιστική βοήθεια.

Ο ηθοποιός που αγάπησε το κοινό παγκοσμίως από τον ρόλο του στον θρυλικό «Τιτανικό» έχει ρίζες από την χώρα, που δέχεται αυτές τις ημέρες επίθεση.

Βλέποντας τη χώρα της γιαγιάς του να «τραυματίζεται» καθημερινά από τα ρωσικά πυρά, δεν θα μπορούσε λοιπόν, να μείνει άπραγος. Η γιαγιά του γεννήθηκε στην Οδησσό, μια πόλη που βομβαρδίστηκε κι εκείνη σφοδρά τις τελευταίες εβδομάδες. Μετανάστευσε στη Γερμανία το 1917 και εκεί, γεννήθηκε η μητέρα του ηθοποιού.

Δεν είναι βέβαια, ο μόνος celebrity που στήριξε τον ουκρανικό λαό.

Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ έχουν κάνει ήδη την κίνησή τους, προσφέροντας 3 εκατ. δολάρια στην Ουκρανία, ενώ και η Τζίτζι Χαντίντ ανακοίνωσε πως θα χαρίσει όλα τα έσοδα από τις εμφανίσεις της στις Εβδομάδες Μόδας στα θύματα του