Ο Έλον Μασκ αναμένεται να επιβεβαιώσει σήμερα (16.06.2022) την επιθυμία του να εξαγοράσει την Twitter Inc, μιλώντας στους εργαζόμενους της αναφερόμενης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της εφημερίδας «The Wall Street Journal», η οποία επικαλείται πηγή που έχει λάβει γνώση για το ζήτημα αυτό.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla Inc είναι ενδεχόμενο να ξεκαθαρίσει πρόσφατα σχόλια του σχετικά με την εξ αποστάσεως εργασία. Ο Έλον Μασκ αναμένεται επίσης να μιλήσει για τη στρατηγική του για το Twitter, συμπεριλαμβανομένου και του ρόλου της διαφήμισης, αλλά και των συνδρομών.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι Twitter και Tesla δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα σε ένα αίτημα σχολιασμού του Reuters, που έγινε εκτός του κανονικού ωραρίου εργασίας.

Ο Έλον Μασκ, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ενώ προσπαθεί να εξαγοράσει το Twitter για το ποσό των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων (42,14 δισεκατομμύρια ευρώ).