Ακόμη ένα κρούσμα κορωνοϊού μέτρησε ο Άρης απόψε, που αφορά και πάλι αθλητή της ομάδας, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η απογευματινή προπόνηση.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τέσσερα μέλη του αγωνιστικού τμήματος θετικά στην Covid-19, με αποτέλεσμα να καταθέσουν αίτημα αναβολής του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Άρης ενημερώνει ότι βρέθηκε και τρίτο θετικό κρούσμα Covid-19 το οποίο αφορά σε αθλητή της ομάδας μας. Συνολικά τα κρούσματα έφτασαν τα τέσσερα, συμπεριλαμβανομένου και του μέλους του επιτελείου.

Με δεδομένη την εμφανή διασπορά του ιού στην ομάδα μας και με γνώμονα την προστασία των καλαθοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου, η σημερινή (Παρασκευή 17/12) προπόνηση, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα, αναβλήθηκε.

Επίσης, βάσει των παραπάνω, αλλά και της πληθώρας κρουσμάτων (οκτώ) στον προηγούμενο αντίπαλό μας, Π.Α.Ο.Κ. και με τον κίνδυνο της περαιτέρω διασποράς, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αιτήθηκε στον ΕΣΑΚΕ την πραγματοποίηση άμεσης συνεδρίασης της Επιτροπής Πρωταθλήματος, με θέμα την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 20/12, 17:15)».