Σε καραντίνα έχει μπει ο Νίκος Βέρτης μετά τη διάγνωση ότι νοσεί από κορονοϊό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι εμφανίσεις του στο «YTON the music show» ν’ αναβληθούν αυτό το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με την ανάρτηση που έγινε από το νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, ο τραογυδιστής δεν έχει εκδηλώσει μέχρι στιγμής κάποιο σοβαρό σύμπτωμα.

«Αγαπητοί φίλοι, το YTON the music show σας ανακοινώνει πως λόγω της νόσησης COVID-19 του κυρίου Βέρτη δε θα λειτουργήσει αυτό το Σαββατοκύριακο. Παρόλο που η κατάσταση του είναι καλή, του ευχόμαστε όλοι γρήγορα περαστικά και να επιστρέψει πολύ σύντομα και πάλι στις μαγικές εμφανίσεις τους ήταν η ανάρτηση του «YTON». Την ίδια ανάρτηση κοινοποίησε και ο Νίκος Βέρτης στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Πριν από λίγο καιρό, ο Νίκος Βέρτης ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο My Radio 104,6 και είχε μιλήσει για την πανδημία, τον κορονοϊό και για το πώς όλη αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει και τον ίδιο. «Θεωρώ ότι πλέον τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν. Να μαζευτούμε λίγο να τελειώσει όλο αυτό. Να εμβολιαστούμε να τελειώνει. Σας το λέω εγώ που έχω δύο ανθρώπους δικούς μου, δυστυχώς, να χάνονται. Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Νεότατη. Έφυγε έτσι ξαφνικά…» είπε ο τραγουδιστής.

«Είσαι αρνητής και ξαφνικά… αρρωσταίνεις»

Συνεχίζοντας, ο Νίκος Βέρτης μιλησε για τον «εγωισμό» όσων δεν εμβολιάζονται: «Έχω δει πολύ φίλους μου και οικογένειες να είναι αρνητές και ξαφνικά όταν το περνάνε να λένε “τι χαζομάρα έκανα”. Θεωρώ ότι πρέπει να φύγει ο εγωισμός, γιατί νομίζω είναι ένας εγωισμός αυτός που δεν θες να το κάνεις, και όχι τόσο η φοβία. Είσαι αρνητής και ξαφνικά έχουν περάσει έξι μέρες και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ασθενοφόρο να σε πάρει γιατί είσαι σε άθλια κατάσταση. Τη στιγμή που έρχεται το ασθενοφόρο και ξαπλώνεις μέσα στο φορείο και ακούς τη σειρήνα να σε πηγαίνει στο νοσοκομείο, αν γυρνούσες τον χρόνο τρεις μήνες πίσω, θα το έκανες ή όχι;» είχε υπογραμμίσει ο Νίκος Βέρτης.