Οξεία κριτική από τον γνωστό ρεπόρτερ για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες: «Συναγωνίστηκαν μεταξύ τους ποιος θα κάνει περισσότερα λάθη. Υπήρξε τελικά… ισοπαλία με σκορ».

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Κώστας Νικολακόπουλος για τον Ολυμπιακό, μετά τη νέα ήττα των Πειραιωτών από τον Παναθηναϊκό. Όπως ανέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Για τον Ολυμπιακό ήταν μία κακή βραδιά, καθώς η σεζόν δεν θα ολοκληρωθεί με χαμόγελα παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες».

Συνεχίζοντας επισήμανε πως: «Ο Ολυμπιακός έχει τρεις επιλογές πλέον: πρώτον μένει ο Μαρτίνς και έρχονται πολλοί καλύτεροι παίκτες από αυτούς που έχει. Δεύτερον, αν πιστεύεις σε αυτό το ρόστερ, κρατάς το μεγαλύτερο μέρος και αλλάζεις τον προπονητή. Και τρίτη επιλογή, να αλλάξεις και τον προπονητή και το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ. Αυτές είναι οι τρεις επιλογές για εμένα, ειδάλλως δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο η ομάδα για κάτι καλύτερο. Πάντως, η κατ’ αρχάς πρόθεση της διοίκησης είναι να κρατήσει τον προπονητή και να αλλάξει ένα σημαντικό μέρος του ρόστερ».

Σε ό,τι αφορά το χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε κυρίως στην εικόνα του Ολυμπιακού: «Δεν είναι ποδοσφαιρική ντροπή να μην μπορείς να κερδίσεις σε τέσσερα ματς τον Παναθηναϊκό, είναι όμως ποδοσφαιρική ντροπή να κάνεις μόλις 2-3 ευκαιρίες στα τρία παιχνίδια μαζί του μέσα στο 2022».

πηγή…sdna.gr