Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ, η είδηση ότι η Μις Αμερική του 2019 Τσέσλι Κράιστ βρέθηκε νεκρή μετά από πτώση από πολυώροφο κτίριο στο Μανχάταν.

Όπως αναφέρει η «New York Post», λίγες ώρες πριν τη θανάσιμη πτώση της, η 30χρονη γυναίκα είχε δημοσιεύσει ένα μήνυμα στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, στο οποίο ανέφερε «αυτή η μέρα να σου φέρει ανάπαυση και ειρήνη».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την είδηση για την ταυτοποίηση της Κράιστ επιβεβαίωσε και η οικογένειά της, λέγοντας –μεταξύ άλλων– πως «με μεγάλη θλίψη και απόγνωση, μοιραζόμαστε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας Τσέσλι. Το φως της ήταν εκείνο που ενέπνευσε άλλους σε όλον τον κόσμο με την ομορφιά και τη δύναμή της».

Άγνωστα τα κίνητρα
Η Κράιστ έμενε στον 9ο όροφο του ουρανοξύστη και φέρεται πως ήταν μόνη όταν πήδηξε από την πολυκατοικία. Πηγές αναφέρουν ότι τελευταία φορά την είδαν στον 29ο όροφο.

Όπως αναφέρει η «NYP», επικαλούμενη πηγές, η 30χρονη άφησε πίσω της σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι ήθελε να αφήσει τα πάντα στη μητέρα της, που είχε επίσης στεφθεί Μις Βόρεια Καρολίνα το 2002.

Στο σημείωμα δεν υπήρχε αναφορά στους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να αυτοκτονήσει.