Διάρκεια: 112′, Ετος Παραγωγής: 2018, Χώρα παραγωγής: Ελλάδα

Την Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 20.00, το μουσικό ντοκιμαντέρ “Music for Ordinary Life Machines” θα προβληθεί στο Άστορ και αμέσως μετά την προβολή, στις 22.00, θα ακολουθήσει ένα gig από τους Kalte Nacht.

• Music For Ordinary Life Machines, του Νίκου Χαντζή
112′ | Έγχρωμο | Eλλάδα | 2018
Από τους Χωρίς Περιδέραιο & τους Αντί, μέχρι τους Human Puppets & τους Regressverbot. Aπό τους In Trance 95 & τους Alive She Died, μέχρι τους Selofan & τον Doric. Mε αφετηρία τα underground 80’s στην Ελλάδα, όταν το New Wave και το Punk εκφραζόταν με synthesizers, το MFOLM σκιαγραφεί μια μουσική υποκουλτούρα στην Ελλάδα, που άφησε ανεξίτιλα την σφραγίδα της στις καρδιές όσων ερωτεύτηκαν τον ήχο των “μηχανών”. Μια συνοπτική καταγραφή της Minimal Synth και Synthpunk σκηνής στην Ελλάδα από το ’80 έως και το σήμερα, με πρωταγωνιστές τα συνθεσάιζερς, τα ρυθμοκούτια & τα παιδιά που τα αγάπησαν.

• Kalte Nacht
Οι Kalte Nacht είναι ένα dark/synth wave ντουέτο που αναδύθηκε από την Αθηναϊκή underground σκηνή το 2018. Αποτελείται από τους Νίκο Κωνσταντινίδη και Μυρτώ Στύλου. Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, κυκλοφόρησε μέσω της Geheimnis Records τον Μάρτιο του 2019, ψηφιακά, και σε μορφή βινυλίου, το οποίο έγινε sold out από τους πρώτους κιόλας μήνες.