Αντίστροφα μετράμε πλέον, προκειμένου να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις στην ΑΕΚ και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον προπονητή της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα δείχνουν πως η εβδομάδα που μπαίνει, θα είναι αυτή που θα κρίνει τα πάντα και θα υπάρξει η τελική συμφωνία με τον άνθρωπο, που θα αναλάβει να χτίσει την ΑΕΚ της Αγιά Σοφιάς – ΟΠΑΠ Arena. Τα δεδομένα, γνωστά.

Η ΑΕΚ, προσωπικά ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τα στελέχη και οι συνεργάτες του, έχουν πραγματοποιήσει σειρά επαφών με τους προπονητές που αξιολογήθηκαν και προκρίθηκαν και πλέον επί της ουσίας, υπάρχει η τελική λίστα. Ο Ματίας Αλμέιδα, που συναντήθηκε και κατ’ ιδίαν με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ ερχόμενος στην Αθήνα, ο Κροάτης Ιβάν Λέκο, με τον οποίο επίσης έχουν υπάρξει πολλές επαφές, αλλά και άλλο ένα όνομα – έκπληξη, που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, είναι οι τρεις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και παίζουν δυνατά, ενώ μπαίνουμε στην τελική ευθεία της απόφασης. Ανάμεσα σε Ματίας Αλμέιδα και Ιβάν Λέκο πάντως, ο Αργεντινός προπονητής, πρώην της Ρίβερ, της Μπάνφιλντ, της Τσίβας και του Σαν Χοσέ, συγκεντρώνει περισσότερες προτιμήσεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, επομένως έχει και περισσότερες πιθανότητες.

Ασφαλώς, θα πρέπει να περιμένουμε όμως τις τελικές αποφάσεις οι οποίες επαναλαμβάνουμε, αναμένονται την εβδομάδα που μπαίνει. Μια εβδομάδα μεγάλη για την υπόθεση προπονητής στην ΑΕΚ, αφού θα οριστικοποιηθεί το ποιος θα είναι ο εκλεκτός που θα χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν, μιας σεζόν που θα βρει την ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, την Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena.

πηγή…aek365.gr