Φορώντας μια γεμάτη αίματα μπλούζα εμφανίστηκε μπροστά στους αστυνομικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής το πρωί της Παρασκευής (22/10) ο γιος της 55χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Αιγάλεω την Τετάρτη.

Ο 20χρονος φανερά σοκαρισμένος είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ήξερε πως η μητέρα του πέθανε συμπληρώνοντας πως δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει.

Όπως μάλιστα υποστήριξε ο νεαρός γιος του θύματος εάν ήξερε ότι η μητέρα του είχε πεθάνει θα είχε παραδοθεί νωρίτερα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι αστυνομικοί παρέλαβαν την μπλούζα του καθ’ ομολογίαν δράστη η οποία θα μεταφερθεί εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και για γίνει ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί εάν φέρει το αίμα του θύματος.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής η 55χρονη πολύτεκνη μητέρα έφερε βαθιά τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και το στήθος της.

Ο νεαρός ο οποίος είναι ο μικρότερος από τα πέντε παιδιά της γυναίκας αναζητούνταν από την ημέρα της δολοφονίας και πήγε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σήμερα το πρωί.

Τις επόμενες ώρες ο 20χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή.

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Το χρονικό της δολοφονίας
Η 55χρονη μητέρα πέντε παιδιών βρέθηκε κατακρεουργημένη, μέσα σε μία λίμνη αίματος στο ισόγειο διαμέρισμα που διέμενε επί της οδού Βεροίας στο Αιγάλεω το απόγευμα της Τετάρτης.

Το θύμα που είχε οικονομικά προβλήματα με το επίδομα που λάμβανε από την Πρόνοια μεγάλωνε μόνη της τα 5 παιδιά της καθώς ο σύζυγός της είχε πεθάνει.

Ο γιος της 55χρονης βγήκε κάποια στιγμή στο μπαλκόνι, και φώναξε ότι «Ο Αντρέας σκότωσε τη μητέρα». Τις φωνές του άκουσε ένας γείτονας, ο οποίος στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Λέγεται πως 20χρονος ενδεχομένως να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, καθώς έμενε σε ίδρυμα με τους γείτονες να αναφέρουν ότι συχνά άκουγαν καβγάδες από το σπίτι της άτυχης 55χρονης.