Σε «μήλον της έριδος» τείνει να εξελιχθεί στην Τουρκία ο Γιώργος Μασούρας με τη Φενέρ και την Τράμπζονσπορ να ασχολούνται με κάθε επισημότητα με τον ποδοσφαιριστή.

Η Φενέρ θέλει τον Μασούρα που να θυμίσουμε πως ήταν ο «δήμιος» της στο πρώτο ματς στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και έχει καταθέσει και πρόταση στους Πειραιώτες που, ωστόσο, είναι μακριά από τα «θέλω» του πειραϊκού συλλόγου. Επίσης είναι ξεκάθαρο πως έχει έρθει σε επικοινωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, κάνοντας γνωστό το ενδιαφέρον της. Είναι επίσης ξεκάθαρο, όμως, ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει αποδεχθεί την προσφορά των Τούρκων, η οποία λέγεται ότι φτάνει τα 5.000.000 €.

Τώρα πόσα θέλει ο Ολυμπιακός για Μασούρα; Εδώ μπαίνει η Τράμπζον. Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Τουρκίας, Αχμέτ Αγαόγλου μιλώντας στο «sportpress24», εμφανίζεται να δηλώνει ότι η ομάδα του συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Μασούρα, συνεχίζει να μιλάει με τον Ολυμπιακό, αλλά δύσκολα θα δώσει τα 8.000.000 € που αξιώνουν οι πρωταθλητές Ελλάδος για τον διεθνή εξτρέμ.

Συγκεκριμένα, ο Αγάογλου εμφανίζεται να αναφέρει τα εξής: «Προφανώς θέλουμε να πάρουμε τον ακραίο επιθετικό, Γιώργο Μασούρα, από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Έχουμε ήδη παρουσιάσει την πρότασή μας, αλλά ο Ολυμπιακός ζητάει το ποσό των 8 εκατ. ευρώ και αυτά είναι πολλά για εμάς. Αλλά δεν διακόπτουμε τις επαφές μας. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες και τις διαπραγματεύσεις».

πηγή…sdna.gr