Πανέτοιμος για το ντέρμπι αιωνίων είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη στο «πιο σημαντικό ματς για τους οπαδούς της ομάδας». Στη διάθεσή του οι Μπουχαλάκης και Γκάρι, πρόσθεσε ο Πορτογάλος.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Nova:

Για το «αιώνιο» ντέρμπι: «Θα παίξουμε το ντέρμπι των ντέρμπι, το πιο σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Νομίζω πως πραγματικά και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν γιατί εκτός από τους τρεις βαθμούς, κρίνονται πολλά, είναι πολλά τα κέρδη για την ομάδα που θα κερδίζει το παιχνίδι αυτό. Ένα παιχνίδι δύσκολο, απαιτητικό, ανταγωνιστικό, με υψηλό βαθμό δυσκολίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση, να πούμε πως όλοι οι παίκτες μας είναι διαθέσιμοι, όλοι είναι καλά δεν έχουμε κρούσματα, δεν έχουμε κάποια προβλήματα. Πάμε ετοιμοπόλεμοι.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει επιστρέψει και προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, ο Μπουχαλάκης είναι τελείως καλά, επομένως μπορούμε να πούμε πως η ομάδα μας έχει δουλέψει, έχει προετοιμαστεί πολύ καλά για το παιχνίδι αυτό, το οποίο έχει πολύ μεγάλη σημασία για όλους, κυρίως για τους τρεις βαθμούς. Επίσης είναι σημαντικό για στην πορεία μας μέχρι τον στόχο μας, αλλά και για την γενικότερη έννοια μίας νίκη επί του Παναθηναϊκού, κάτι που θέλουν όλοι οι οπαδοί».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει φέτος τον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να βρούμε τη λύση, θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό και για να κερδίσουμε πρέπει να βάλουμε γκολ. Ο αγώνας είναι δύσκολος, ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με καλή δομή. Χτίζει μια ομάδα με νέους παίκτες και αυτόν τον καιρό έχει τους «καρπούς» της ομάδας αυτής. Είναι μια ομάδα με ποιότητα. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό, έχουμε δουλέψει και έχουμε προετοιμαστεί καλά και πρέπει να βρούμε τις λύσεις».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού: «Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες που παίζουν στα πλέι οφ. Όλοι έχουν ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά οι ομάδες που βρίσκονται σε αυτή τη φάση, είναι δυνατές ομάδες και μπορούν να ανταπεξέλθουν. Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις συνεχόμενες υποχρεώσεις. Δε θα είναι εύκολο το πρόγραμμα, όλοι έχουν κάτι να κερδίσουν. Άλλος έχει στόχο να κατακτήσει τίτλους και άλλος θέλει να μπει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για όλους είναι σημαντικά αυτά τα παιχνίδια και όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Θέλουμε να τα πάμε καλά και πρέπει να προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για αυτά τα παιχνίδια, για να ανταπεξέλθουμε στην εκπλήρωση των στόχων».

πηγή…sdna.gr