Πέδρο Μαρτίνς δεν θα προφυλάξει παίκτες στο Αγρίνιο, ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Europa League.

Αντίθετα, ο Πορτογάλος προπονητής θα παρατάξει εκείνους που εκτιμά, μέσα από τις προπονήσεις, ότι βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη αύριο στο Αγρίνιο (30/10, 19:30), προκειμένου να παραμείνουν μόνοι πρώτοι, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στους υπόλοιπους αγώνες και να πάνε με τη δέουσα ψυχολογία στο παιχνίδι με τους Γερμανούς.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για:

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, όπως κάθε παιχνίδι στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός είναι πολύ ενδιαφέρον στο Αγρίνιο, με πολύ καλή επίδοση στην επίθεση. Επίσης είδαμε ότι οι άμεσοι διεκδικητές του τίτλου είχαν πολύ δύσκολα παιχνίδια κόντρα στον Παναιτωλικό. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη».

Τους Γκάρι Ροντρίγκες και Ανδρέα Μπουχαλάκη: «Είναι πολύ καλύτερα τις τελευταίες μέρες θα έρθει μαζί μας στο Αγρίνιο και τις τελευταίες ώρες θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του εκεί. Η μόνη απουσία που έχουμε θα είναι ο Μπουχαλάκης, ο οποίος θα απουσιάσει από το παιχνίδι».

Τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα στο Αγρίνιο: «Δεν θα επηρεαστεί το πλάνο γιατί έχουμε πολύ χρόνο αποκατάστασης από το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, είχαμε σχεδόν μια εβδομάδα. Όλη η ομάδα είναι διαθέσιμη για τα δύο αυτά παιχνίδια, ενώ υπάρχει αρκετός χρόνος από το παιχνίδι του Σαββάτου και αυτό με την Άιντραχτ.

Ο σχεδιασμός έγινε έτσι ώστε όλοι οι παίκτες που θα παίξουν στον Παναιτωλικό να είναι διαθέσιμοι και για την Άιντραχτ. Θα επιλέξουμε τους παίκτες που θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, που είναι πιο καλοί και ικανοί, ώστε να παίξουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και στα δύο παιχνίδια».