Η Μάρω Κοντού επέστρεψε φέτος τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του Mega “Η Γη της Ελιάς”.

Σε συνέντευξή της στο ΟΡΕΝ, μίλησε για την πορεία της στο θέατρο αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Έχω κλείσει 63 χρόνια στο θέατρο», δήλωσε η Μάρω Κοντού, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει κάνει στη ζωή της μόνο ένα face lifting. Μάλιστα, τόνισε πως μετά τα 50 έκανε το εσωτερικό της ψάξιμο.

“Έχετε καλό φωτισμό εδώ. Δεν έχω βάλει ποτέ botox, έκανα ένα μίνι face lifting 2007 και τέρμα. Τα επαναλαμβανόμενα σε αλλοιώνουν, έχω δει κάτι χειλάρες, κάτι φρύδια στο μέτωπο. Ένα και καλό, βάζω μια κρεμούλα… Κάποια βράδια μετά το θέατρο κοιμάμαι με το μακιγιάζ, το έχω κάνει” περιέγραψε.

Η Μάρω Κοντού εξομολογήθηκε ότι ταξίδεψε στην Ελβετία, στην προσπάθειά της να κάνει ένα παιδί.

“Σε έναν από τους δύο γάμους μου, είπα να κοιτάξω το θέμα μου, τα ορμονικά. Ήμουν στα 36 κι ερωτευμένη πάρα πολύ. Όταν του είπα από την αρχή ότι δεν κάνω παιδιά, μου είπε να πάμε στην Ελβετία και να δούμε το γιατρό της Σοφία Λόρεν. Μου είπε ο Γερμανοελβετός γιατρός δεν θα κάνετε ποτέ παιδί κι όποιος σας πει να το δοκιμάσετε, θα του πάρετε το κεφάλι. Εν αντιθέσει θα είστε πάντα νεότερη από τις συνομήλικές σας δέκα χρόνια και δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο. Το “φόρεσα” τόσο καλά ότι δε θα κάνω παιδί που το πέταξα τελείως, το ξέχασα. Δεν ήταν εμμονή μου” είπε.