Η Μαντόνα ήταν καλεσμένη στον «late night show», του Τζίμι Φάλον, και άφησε τους τηλεθεατές άφωνους.

Η βασίλισσα της ποπ κάθισε στην πολυθρόνα της εκπομπής του διάσημου παρουσιαστή προκειμένου να προμοτάρει το νέο της ντοκιμαντέρ, «Madame X».

Η συνέντευξη ξεκίνησε με τη Μαντόνα να λέει ότι επιθυμία της είναι οι τηλεθεατές να κατανοήσουν ότι η «Τέχνη είναι σημαντική για τη ζωή μας».

«Οι καλλιτέχνες είμαστε εδώ για να διαταράσσουμε την ηρεμία» είπε, παραθέτοντας τα λόγια του συγγραφέα James Baldwin, προσθέτοντας: «Ετσι, ελπίζω ότι θα διαταράξω την ηρεμία σας, όχι μόνο αυτό το απόγευμα, αλλά και καθώς βλέπετε το σόου, αλλά ελπίζω με τον καλύτερο τρόπο».

Κάποια στιγμή, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Μαντόνα σηκώθηκε και ανέβηκε αισθησιακά πάνω στο γραφείο του Φάλον. Τότε, ο παρουσιαστής, γελώντας, της έλεγε «σταμάτα», ενώ προσπαθούσε να καλύψει με το σακάκι του τη Μαντόνα. «Κανείς δεν πρόκειται να δει τίποτα, Θεέ μου», είπε η τραγουδίστρια.

Η Μαντόνα, επιστρέφοντας στη θέση της, ανέβασε τη φούστα της και έδειξε τα εσώρουχά της στο κοινό.

Οι τηλεθεατές αισθάνθηκαν άβολα, βλέποντας την 63χρονη Μαντόνα να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο στην εκπομπή, και έσπευσαν να σχολιάσουν στο Twitter. «Η Μαντόνα ήταν στον Φάλον πριν από περίπου μία ώρα. Φαινόταν γελοία και συμπεριφερόταν ακόμα πιο περίεργα», έγραψε ένας, ενώ άλλος σχολίασε ότι «η Μαντόνα ήταν ένα ναυάγιο».