Μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε πριν από λίγο στον Γέρακα. Όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο OPEN, τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε βαν, εκτέλεσαν 40χρονο ιδιοκτήτη βενζινάδικου με καλάσνικοφ και μετά εξαφανίστηκαν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε βαν σταμάτησαν στην είσοδο του πρατηρίου υγρών καυσίμων του 40χρονου θύματος. Στη συνέχεια τρία άτομα εξ αυτών, το ένα κρατώντας ένα καλάσνικοφ, αποβιβάστηκαν και εκτέλεσαν τον 40χρονο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το θύμα δέχεται δολοφονική επίθεση καθώς κατά το παρελθόν είχε βρεθεί στο στόχαστρο κακοποιών αλλά τότε είχε επιβιώσει παρότι είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Σημειώνεται πως πριν από λίγη ώρα στην ευρύτερη περιοχή της Παλλήνης εντοπίστηκε καμένο ένα όχημα τύπου βαν και εξετάζεται αν είναι το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη και οι αρχές αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό στην περιοχή.

Σύμφωνα με το irafina, έπεσαν περίπου 20 σφαίρες στο σημείο και μάλιστα οι ταμπέλες και η τζαμαρία από το γειτονικό κατάστημα γέμισαν με τρύπες! Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιο άλλο άτομο στο σημείο.