Έχασε τον έλεγχο με 135 χλμ/ώρα – Είχε πιει μόνο 2-3 ποτά – Φως στο τραγικό δυστύχημα ρίχνει η έκθεση του ειδικού που περιγράφει με λεπτομέρειες τις τελευταίες στιγμές του καλλιτέχνη – Ο τραγουδιστής προσπάθησε να επαναφέρει το αυτοκίνητο με «ανάποδο τιμόνι» όμως δεν τα κατάφερε – Το όχημα και τα ελαστικά βρίσκονταν σε άριστη κατάσταση, ενώ στο οδόστρωμα δεν υπήρχαν λάδια ή νερά
Όταν τη ζεστή νύχτα του περασμένου Σεπτέμβρη η θηριώδης Porsche του Mad Clip έφυγε από τον δρόμο και ο δημοφιλής τραγουδιστής βρήκε τραγικό θάνατο, οι φήμες, τα σενάρια και οι εικασίες για το τι είχε συμβεί δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα μυστηρίου. Από το να συμμετείχε ο 34χρονος ράπερ σε μια κόντρα με ένα «άγριο» Audi R8, μέχρι κάτι ύποπτο να έπεσε στο οδόστρωμα για να κάνει το coupe του καλλιτέχνη να καρφωθεί στην κολόνα.

. Μέσα από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, του οδηγού του R8, το πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα και τα βίντεο από ένα πρατήριο καυσίμων, μια τράπεζα και ένα κινητό τηλέφωνο αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια.

Γιατί τα ερωτήματα για το αν η Porsche ήταν σε καλή κατάσταση, τα λάστιχα, τα φρένα και το τιμόνι της, αν το Audi πραγματοποιούσε κόντρα με τον Mad Clip, αν ο ίδιος είχε καταναλώσει αλκοόλ, βρίσκουν απαντήσεις και το συμπέρασμα είναι καταλυτικό.

 

Όπως προκύπτει, τα δύο αυτοκίνητα δεν έκαναν κόντρα, κινούνταν με 135 χιλιόμετρα την ώρα, όταν το όριο είναι 50, η Porsche, ήταν σε καλή κατάσταση και «φορούσε» ελαστικά ενός έτους ειδικά για πίστα, ενώ ο 34χρονος τραγουδιστής είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ, που ισοδυναμεί σε 2 με 3 ποτά. Ναρκωτικά ή άλλες ουσίες δεν βρέθηκαν και όπως κλείνει το πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα Δαμιανού Ρόρρη, «το δυστύχημα οφείλεται σε απώλεια ελέγχου της Porsche από τον οδηγό». Φυσικά, αναλύεται διεξοδικά τι ακριβώς πήγε στραβά και ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.