Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο όταν εντοπίστηκε άνδρας με μαχαίρι κοντά στην Ντάουνινγκ Στριτ, όπου βρίσκεται η επίσημη κατοικία του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον. Η αστυνομία απέκλεισε το σημείο και συνέλαβε τον άνδρα, σύμφωνα με ανακοίνωση.
Το Γουάιτχολ, το οποίο φιλοξενεί πολλά κυβερνητικά τμήματα, συμπεριλαμβανομένου του υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Άμυνας, αποκλείστηκε από την αστυνομία.

Η αστυνομία του Γουέστμινστερ ανακοίνωσε στο twitter πως «οι αξιωματικοί βοηθούν την αστυνομία στο Horse Guards μετά από ένα περιστατικό νωρίτερα σήμερα το πρωί. Ένας 29χρονος έχει συλληφθεί και είναι υπό κράτηση. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς και δεν υπάρχει γνωστός κίνδυνος για το κοινό».
H Mητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε πως ένας 29χρονος άνδρας, οπλισμένος με μαχαίρι, επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς γύρω στις 8.50 το πρωί. Αφού οι αξιωματικοί χρησιμοποίησαν taser, εξουδετέρωσαν τον άνδρα και τον συνέλαβαν. Συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κατοχή επιθετικού όπλου και παραμένει υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα του κεντρικού Λονδίνου. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες και το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό.
Ξεκίνησε έρευνα σχετικά με το περιστατικό στο Ουεστμίνστερ τη Δευτέρα το πρωί. Γύρω στις 8.50, ένας 29χρονος άνδρας, που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς στο υπουργείο Άμυνας. Χρησιμοποίησαν taser και ο άνδρας ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς. Δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς. Συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κατοχή επιθετικού όπλου και παραμένει υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα του κεντρικού Λονδίνου. Το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό.