ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ο Πολυχώρος “Πόλις” και το Καλλιτεχνικό Στέκι “Bohème” μας προσκαλούν την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, στις 21.00, σε ένα Θέατρο της Τρίτης, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις.

Ο Γιάννης Βερβενιώτης, η Χριστίνα Παπατριανταφύλλου και η Αντιγόνη Σταυροπούλου, μας καλούν σε μια δραματοποιημένη αφήγηση, της Λάσπης του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη.

Η υπόθεση του έργου:
Μια γυναίκα επιστρέφει ύστερα από καιρό, στο έρημο και από χρόνια κλειστό οικογενειακό της σπίτι, σε κάποιο μακρινό ορεινό χωριό. Έρχεται με την απόφαση να εγκατασταθεί για ένα μεγάλο διάστημα εκεί, καθώς έχει πρόσφατα έρθει σε διάσταση με το σύζυγό της. Την περιμένει όμως μια μεγάλη έκπληξη. Το σπίτι δεν είναι ακατοίκητο! Έχει καταληφθεί από κάποιους αγνώστους. Μια οικογένεια: ένα νέο ανδρόγυνο με τρία παιδιά… και ολόκληρο το χωριό να τους υπερασπίζεται… Αρχίζει μια εφιαλτική μάχη για τη διεκδίκηση του σπιτιού, με τους τρεις χαρακτήρες να αναμετρώνται με το σκοτεινό παρελθόν και να είναι έτοιμοι για όλα…

Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον συγγραφέα μέσα από την ανάγνωση του έργου του και από μία συνέντευξη στον ίδιο. Στο τέλος της συνάντησης, υπάρχει συζήτηση με το κοινό. Την επόμενη ημέρα διατίθεται η βιντεοσκοπημένη ανάγνωση, ασύγχρονα on demand στην πλατφόρμα του “Πόλις”.

Ερμηνεία: Γιάννης Βερβενιώτης, Χριστίνα Παπατριανταφύλλου, Αντιγόνη Σταυροπούλου
Πιάνο: Χριστίνα Παπατριανταφύλλου
Κείμενο: Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης
Δραματουργία, Σκηνοθεσία: Γιάννης Βερβενιώτης

Μέτρα Covid-19:
Για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, που πρέπει να εφαρμόζονται στο χώρο, παρακαλούμε επισκεφτείτε το covid19.gov.gr. Επίσης λόγω των συνθηκών, προτείνουμε πριν την έξοδό σας να επικοινωνήσετε με το χώρο της εκδήλωσης μήπως υπάρχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.