Ο αιφνίδιος θάνατος μίας 76χρονης από τη Λάρισα αποκάλυψε μία δραματική οικογενειακή ιστορία. Η αποθανούσα ζούσε σε ένα διαμέρισμα στην πόλη με την 51χρονη κόρη της, η οποία είχε να βγει από το σπίτι από την ηλικία των 9 ετών, δηλαδή για 42 ολόκληρα χρόνια! Η 76χρονη μητέρα της έγκλειστης γυναίκας βρέθηκε νεκρή από συγγενή της στην είσοδο του σπιτιού της, ενώ επέστρεφε από την αγορά.

Παθολογικά τα αίτια θανάτου της 76χρονης μητέρας

Η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας αποκάλυψε τη φρικιαστική πραγματικότητα, αφού η 51χρονη κόρη της συνταξιούχου είχε να βγει από το διαμέρισμα από την ηλικία των 9 ετών, δηλαδή όταν ήταν μαθήτρια της Γ’ Δημοτικού! Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλήθηκε με εισαγγελική εντολή και διερευνά ήδη τις συνθήκες διαβίωσή της 51χρονης η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να έχει αντίληψη της κατάστασης. Ωστόσο, κρίθηκε επιβεβλημένη η κοινωνική διερεύνηση ωστόσο της υπόθεσης ώστε να απαντηθούν τα ερωτήματα σχετικά με τους λόγους εγκλεισμού της γυναίκας, από την παιδική της ηλικία,. Ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή πριν από πολλά χρόνια. Μετά την κηδεία της 76χρονης μητέρας, θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον στο οποίο θα παραμείνει εφεξής η 51χρονη ενώ στην αστυνομία της Λάρισας παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα ώστε να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου της 76χρονης τα οποία, σύμφωνα με τελευταίες εκτιμήσεις, είναι παθολογικά.

Η νεκρή βρέθηκε από συγγενικό της πρόσωπο ξαπλωμένη στην εξωτερική σκάλα της διπλοκατοικίας. Η ΕΛ.ΑΣ. αποκλείει το ενδεχόμενο ο θάνατός της να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ βεβαίωσε τον θάνατο της ο οποίος και αποκάλυψε τον εγκλεισμό της 51χρονης κόρης.