Ο Πολωνός διεθνής μίλησε για το μέλλον του, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα της Εθνικής του με την Ουαλία – Διαβάστε τι είπε και τι σημείωνε ο Πολωνικός Τύπος

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κριχόβιακ απασχολεί γενικά τον Τύπο της Πολωνίας. Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα των Πολωνών με την Ουαλία, όπου ο Κριχόβιακ έπαιξε βασικός, στη συνέχεια έκανε δηλώσεις μιλώντας για το μέλλον του, το οποίο εξακολουθεί να δείχνει αβέβαιο.

«Λόγω του ότι η σεζόν στη Ρωσία ξεκινά αρκετά γρήγορα, προς το παρόν πρέπει να επιστρέψω εκεί και να προετοιμαστώ για τη σεζόν. Ταυτόχρονα θα κάνουμε συνομιλίες με το σύλλογο για να πάρουμε τη σωστή απόφαση που θα ικανοποιήσει και τα δυο μέρη», είπε χθες ο Κριχόβιακ σε δηλώσεις του.

Οι Πολωνοί έγραψαν «πως η προετοιμασία της Κράσνονταρ ξεκινάει στις 20 Ιουνίου και ο Κριχόβιακ έχει μόνο λίγες ημέρες να ξεκουραστεί, κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές. Αυτό σημαίνει ότι θα φύγει από την Εθνική Πολωνίας λίγες ημέρες νωρίτερα, όπως συμφώνησε με τον ομοσπονδιακό προπονητή του». Κλείνοντας ο Τύπος στην Πολωνία σημείωνε: «Είναι προφανές ότι ο Κριχόβιακ θέλει να φύγει από τη Ρωσία και κάθε επιλογή είναι πιθανή. Ακόμα και να λύσει το συμβόλαιό του με την Κράσνονταρ».

πηγή…aek365.gr