Στην διαδικτυακή εκπομπή «FootTruck» μίλησε ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής ήρθαν στην Αθήνα και συνάντησαν τον Πολωνό μέσο. Ο Κριχόβιακ στην ΑΕΚ αλλά και το μέλλον του.

«Αν αισθάνομαι σταρ εδώ; Με υποδέχθηκαν πολύ καλά και αισθάνομαι ότι ο σύλλογος και οι οπαδοί με σέβονται, αλλά είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα και θα είναι παραπλανητικό αν δεν μεταφραστεί αργότερα στον αγωνιστικό χώρο. Αν δεν παίζεις στο σωστό επίπεδο, μπορείς να πέσεις πολύ εύκολα. Δεν αισθάνομαι σαν σταρ. Σε κάθε προπόνηση πρέπει να αποδεικνύω ότι δεν ήρθα εδώ μόνο για τον καλό καιρό», σχολίασε αρχικά.

Όσο για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, είπε: «Όταν σταματήσω θα ήθελα να μείνω κάπου για περισσότερο χρόνο. Θα ήθελα να παίξω για έναν σύλλογο για τρία ή τέσσερα χρόνια και μετά να πάω στον πρόεδρο και να του πω να καθοδηγήσω στην ομάδα. Τι μου αρέσει σε αυτό; Ακόμα και η γυναίκα μου, μου λέει ότι μου ταιριάζει αυτή η ιδιότητα. Είναι μια ιδιότητα πολύ κοντά σε αυτό που κάνω σε όλη μου τη ζωή».

Επίσης ανέφερε: «Θέλω πάντα να έρχομαι πρώτος μέσα στην ομάδα, ακόμα και πριν τον προπονητή και να κάνω προπόνηση στο γήπεδο ή στο γυμναστήριο. Η σκληρή δουλειά μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση».

πηγή…aek365.gr