Ο Γιάννης Κώτσιρας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ενώ στάθηκε στην ικανότητα που έχει αρχίσει να αναπτύσσει η ομάδα του να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώτσιρας:

«Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη, μετά από δύο ισοπαλίες που είχαμε στα πρώτα δύο παιχνίδια. Κάναμε καλό ματς, ήμασταν συγκεντρωμένοι και θέλαμε να συνεχίσουμε με νίκη» ανέφερε αρχικά στη Sportday ο δεξιός μπακ του Τριφυλλιού και συνέχισε:

«Όσο περνάει ο καιρός, η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της. Υπάρχει ένας γερός κορμός, ξέρουμε τη φιλοσοφία του προπονητή και νομίζω ότι η ομάδα αρχίζει να παίρνει αυτό που θέλει στο γήπεδο. Ξέρει πότε πρέπει να περιμένει, πότε πρέπει να πιέσει και πότε να επιτεθεί. Ξέρει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια και οι παίκτες που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στον αγωνιστικό χώρο μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την κατάσταση και το αποτέλεσμα».

Όσο για τη συνέχεια και το ματς με τον ΠΑΣ την ερχόμενη Κυριακή στα Γιάννενα; «Πρέπει να πάμε να συνεχίσουμε σε αυτόν το δρόμο. Για να πατήσουμε καλύτερα στα πόδια μας, να ανεβούμε κι άλλο στη βαθμολογία, ώστε να κυνηγήσουμε μετά και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Να τα δούμε ένα-ένα στη σειρά και να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να πετύχουμε το στόχο της Ευρώπης».

Τέλος, για τη δική του παρουσία ανέφερε: «Επέστρεψα καλά μετά τον τραυματισμό του. Θέλω να συνεχίσω από εδώ και πέρα σε καλό ρυθμό και να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχουμε βάλει».

πηγή…in.gr