Αποφασισμένος να κινηθεί νομικά εναντίον της ηθοποιού Άννας Τσουκαλά, φέρεται ο Κώστας Κωστόπουλος. Είχε προηγηθεί η καταγγελία της ηθοποιού ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον γνωστό σκηνοθέτη.

Όπως δήλωσε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή “Το Πρωινό”, ο ίδιος επικοινώνησε με άτομα από το περιβάλλον του σκηνοθέτη και τον ενημέρωσαν για την απόφασή του να προβεί σε αυτή την κίνηση.

“Είναι σε γνώση των συγκεκριμένων καταγγελιών και το περιβάλλον του λέει πως και για αυτή την περίπτωση (σσ. της κας Τσουκαλά) σκοπεύει να κινηθεί νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση. Ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και ότι η κα Τσουκαλά με αυτά που λέει εναντίον του τον συκοφαντεί”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Άννα Τσουκαλά: Η καταγγελία της ηθοποιού
Στις 6 Μαΐου, η Άννα Τσουκαλά είχε μιλήσει ανοιχτά μέσω των social media για τη δική της εμπειρία, στο πλαίσιο των αποκαλύψεων που γίνονται σχετικά με το κίνημα #MeToo.

 

Χθες, είδε και επισήμως το φως της δημοσιότητας η νέα καταγγελία για τον Κώστα Κωστόπουλο, έναν μήνα μετά τη μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό. Η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά “Μη μου λες αντίο”, μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” και υποστήριξε πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον γνωστό σκηνοθέτη.

“Μου ρίχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο” ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

“Έμαθα για την υπόθεση της Έλενας Αθανασοπούλου. Με το συγκεκριμένο σκηνοθέτη η εμπειρία μου δεν ήταν καλή. Τον είχα γνωρίσει το 2006. Στην αρχή ήταν πολύ ευγενικός, μας είχε καλέσει και στο σπίτι του να φάμε με την οικογένειά του. Μετά μου είπε ότι πρέπει να σε πάω σπίτι με το αυτοκίνητο. Μέσα στο αυτοκίνητο μού ρίχτηκε. Του είπα ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Τρεις μήνες μου φερόταν πολύ άσχημα μέσα στα γυρίσματα, έκανε πρόστυχα αστείο. Ο κόσμος γελούσε και εγώ είχα τρελαθεί. Με απέλυσαν από το σίριαλ”, είπε για τον γνωστό σκηνοθέτη εναντίον του οποίου έχει κινηθεί η Έλενα Αθανασοπούλου.

“Στο μεγαλύτερο σίριαλ που έγινα γνωστή, που έκανα κοπέλα άλλης θρησκείας, ο γνωστός σκηνοθέτης μου είπε να πάω στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο για να μου δώσει ένα σενάριο. Πήγα και μόλις μπήκα μέσα μου όρμησε κατευθείαν. Πήγα στην αστυνομία τότε, μου είπαν ‘όπως ήρθατε να φύγετε’ και ότι ‘εμείς δεν αναλαμβάνουμε’. Ο πόλεμος που έζησα ήταν τόσο μεγάλος και έντονος που δεν έχω λόγια να τον περιγράψω. Το πιο λυπηρό και ανατριχιαστικό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν παιδιά, και παιδιά στην ηλικίας μας, ή μικρότερα”, ανέφερε επίσης η Άννα Τσουκαλά.