Σχολιάζοντας την σεξιστική τοποθέτηση του Μητροπολίτη Κοζάνης που διέκοψε τη λειτουργία και είπε στις γυναίκες «να σταματήσουν να μιλούν», ενώ ρώτησε τους άνδρες «πώς τις αντέχουν», ο Κωνσταντίνος Τζούμας έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Ειδικότερα μιλώντας στο Πρωινό υποστήριξε ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στο γεγονός ότι οι γυναίκες «μιλούν ακατάπαυστα».

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας .

Η δήλωση αυτή, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε σάλο με πολλούς χρήστες του Twitter να σχολιάζουν σε έντονα αρνητικό και συναισθηματικά φορτισμένο ύφος την απίστευτη, προκλητική και άκρως σεξιστική και απαράδεκτη δήλωση του ηθοποιού, καλώντας τον En Lefko, τον ραδιοφωνικό σταθμό που συνεργάζεται ο Κωνσταντίνος Τζούμας, να πάρει θέση.