Ξεσπά η κα Εμμανουέλα Τερζοπούλου, θεία της μητέρας του 6χρονου αγοριού που έπεσε θύμα αρπαγής από την Κηφισιά. Περιγράφει τις στιγμές της απαγωγής και μιλά για εγκληματίες!

Η κα Εμμανουέλα Τερζοπούλου, λέει για την αρπαγή του 6χρονου από την Κηφισιά ότι: «Ενημερωθήκαμε εγκαίρως από τον δικηγόρο, ότι υπήρξε αυτή η εξέλιξη και το παιδί λένε ότι βρίσκεται στη Νορβηγία. Είναι ενημέρωση που έχει έρθει από τη Νορβηγία, δηλαδή από την πλευρά των απαγωγέων. Αυτή η πληροφορία δεν έχει εξακριβωθεί είναι απλά μια ενημέρωση των απαγωγέων, των εγκληματιών που έκαναν την αρπαγή του παιδιού, με μαφιόζικο τρόπο και είναι κάτι το οποίο πρέπει να εξακριβωθεί. Άρα όλες οι εκκλήσεις που κάνει η πλευρά των απαγωγέων για να κατέβει το amber alert, προφανώς και δεν πρέπει να εισακουστούν αυτή τη στιγμή γιατί αυτό δεν ξέρουμε αν είναι μια παραπλάνηση και το παιδί μπορεί να βρίσκεται ακόμα εδώ».

 

Και η θεία της μητέρας του 6χρονου αγοριού συμπληρώνει: «Επίσης για να εξακριβωθεί πρέπει να έχουμε μια επίσημη ενημέρωση από τις νορβηγικές αρχές αλλά και από τις αρχές στην Ελλάδα για να μας πουν πώς έγινε αυτό και αν τελικά ισχύει, δηλαδή πώς τελικά διέφυγε το παιδί. Αν ισχύει, υπάρχουν ευθύνες. Εγώ προσωπικά στα πρώτα 40′ λεπτά που το έμαθα ήμουνα στο αεροδρόμιο και επικοινωνούσα με τον αστυνομικό υπηρεσίας του αεροδρομίου για να δω εάν έχει δοθεί το όνομα, γιατί υποψιαζόμασταν ότι μπορεί να είναι ο πατέρας. Το σήμα δόθηκε μετά τις 12 το βράδυ. Υπήρχε μια πτήση στις 11:10 για Όσλο που θέλουμε να δούμε πώς έφυγε το παιδί, θέλουμε να ξέρουμε αν είναι αυτοί πότε ήρθαν γιατί έναν χρόνο δεν ήταν εδώ, όσο ήταν εδώ ζητούσαν να δουν το παιδί και είχαμε μια επικοινωνία. Μετά υποθέσαμε ότι είχαν φύγει για Νορβηγία. Η μητέρα του παιδιού είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

“Ήμουνα εκείνο το βράδυ μαζί με το παιδί και ετοιμαζόμασταν να τον βάλω για ύπνο. Και ξαφνικά βλέπω τον μικρό να τρέχει προς την πόρτα και να φωνάζει μαμά – μαμά και πήγα και εγώ μαζί του. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα θηρίο, έναν άντρα 1.90, είχε καλυμμένο όλο του το πρόσωπο, δεν είπε τίποτα, βουτάει το παιδί, το βάζει κάτω από τη μασχάλη του, τού είχε κλείσει το στόμα και βγαίνει έξω. Εγώ μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι μου κλέβουν το παιδί, έτρεξα από πίσω του, βγαίνω έξω, ήταν παρκαρισμένο έξω από το γκαράζ το λευκό βαν, το παιδί μου – το παιδί μου άρχισα να φωνάζω, μπαίνει μέσα αυτός στη θέση του οδηγού, να χτυπάω εγώ το αυτοκίνητο, να φωνάζω, τίποτα, έφυγε. Όσο μπόρεσα να τον δω δεν έμοιαζε ούτε με τον πατέρα του, ούτε με τον θείο του, ήταν πληρωμένος θεωρώ. Εάν δεν ανοίγαμε ή αν αντιδρούσαμε δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί».