Η εντυπωσιακή Ronela Hajati εμφανίστηκε στην σκηνή με ένα αποκαλυπτικό ροζ σύνολο και συνοδευόταν από τέσσερις ημίγυμνους άνδρες και μια χορεύτρια οι οποίοι την πλαισίωναν στη χορογραφία του τραγουδιού.

«Europe make some noise» ήταν οι πρώτες λέξεις που βγήκαν από το στόμα της αλβανικής συμμετοχής στη φετινή Eurovision και η Ronela Hajati όντως κατάφερε να κάνει… θόρυβο.

Το τραγούδι της ήταν ιδιαίτερα ξεσηκωτικό και είχε στίχους στα Αλβανικά, στα Αγγλικά και στα Ισπανικά. Στο τέλος της ερμηνείας της, η Ronela Hajati σχημάτισε με τα χέρια της τον αετό, δηλαδή το εθνικό σύμβολο της Αλβανίας της.

Αν και το τραγούδι της Ronela Hajati ήταν αυτό που είχαν ξεχωρίσει οι fans της Eurovision τελικά η 32χρονη τραγουδίστρια δεν κατάφερε να πάρει το πράσινο φως για την επόμενη φάση της Eurovision.

Ronela Hajati: Οι δυο λόγοι που της στέρησαν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της Eurovision
Με δυνατό ήχο, εντυπωσιακή χορογραφία και ωραία φωνή, η Ronela Hajati είχε όλα τα προσόντα να περάσει στην επόμενη φάση της Eurovision. Ίσως και γι’ αυτό να θεωρείτο ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού. Αυτό τελικά δεν έγινε και η Ronela Hajati δεν πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Δυο, φαίνεται πως είναι οι λόγοι που η Ronela Hajati δεν κατάφερε να πάρει το πράσινο «φως» και τους απαιτούμενους πόντους για να περάσει στην επόμενη φάση της Eurovision. Ποιοι είναι αυτοί;

Ο πρώτος λόγος είναι πως της είχαν γίνει συστάσεις να αλλάξει τη χορογραφία της μετά την πρώτη πρόβα, η Ronela Hajati όμως κράτησε τη χορογραφία της ίδια.
Και ο δεύτερος λόγος είναι πως στο τέλος της παρουσίασης του τραγουδιού τους στο Α’ Ημιτελικό σχημάτισε με τα χέρια της τον αετό, που θεωρείται εθνικιστικό σύμβολο για πολλούς.