Νέα συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την τραγωδία με την 8χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο, όταν εγκλωβίστηκε στη μεταλλική πόρτα ενός εργοστασίου, στο Κερατσίνι το απόγευμα της Τετάρτης.

Πληροφορίες που επικαλείται το Mega, αναφέρουν ότι φαίνεται πως δόθηκε εντολή στους εργαζόμενους της εταιρείας να απομακρυνθούν από το εργοστάσιο τη στιγμή που η 8χρονη Όλγα εγκλωβίστηκε στη συρόμενη πόρτα, βάρους ενός τόνου. Επιπλέον, ο υπεύθυνος βάρδιας έφυγε από το σημείο το απόγευμα που συνέβη η τραγωδία και προσήλθε για κατάθεση στις αστυνομικές αρχές, την επόμενη ημέρα.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί που παρέμεναν στο εργοστάσιο μέχρι την ώρα που απεγκλωβίστηκε η 8χρονη από την πόρτα, προσπαθούσαν να βρουν κάποιους από τους υπευθύνους του εργοστασίου, κανείς όμως δεν βρισκόταν στο σημείο.

Υπενθυμίζεται πως όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, ως αιτία θανάτου της 8χρονης προσδιορίζεται η ασφυξία και η εσωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε από το κλείσιμο της βαριάς πόρτας.