Το θέμα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τα σχόλια που δέχτηκε για τη φωτογραφία του με το εμβόλιο σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της το πρωί της Παρασκευής. Με αφορμή αυτό, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Κατερίνα” αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Με όλη μου την αγάπη, γιατί ασχολείται; Αν σας πω εγώ τι ακούω κάθε μέρα για όποιο θέμα μπορείτε να φανταστείτε… Αλλά αν κάτσω να απαντήσω σε όλους αυτούς, που δεν είμαι και στα καλύτερά μου, έχω τα δικά μου προβλήματα, θα αρρωστήσω, θα ταβλιαστώ. Μην ασχολείστε” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

“Θέλετε να σας πω τι σχόλια έχω κάθε μέρα στο Twitter; Στο Instagram; Ότι με παράτησε γιατί είμαι γριά και δεν μπορώ να κάνω παιδιά, ‘σε άφησε και τώρα δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά’, ‘σε χώρισε γιατί έχει άλλη’ . Είναι τόσα τα προσβλητικά σχόλια που δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, που τα διαβάζεις και στεναχωριέσαι και λες για ποιον λόγο υπάρχει τόση τοξικότητα, τι έχω κάνει… έχει πρόβλημα ο κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.