Δηλώσεις που θα «σηκώσουν» μεγάλη κουβέντα έκανε στην Ισπανία ο Καρλίτος. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε αρχικά για το μέλλον του, καθώς αποκάλυψε πως το χειμώνα είχε προτάσεις από την Ισπανία, τις οποίες το Τριφύλλι απέρριψε, ενώ πρόσθεσε πως στόχος του είναι να γυρίσει στην πατρίδα του σύντομα.

Παράλληλα, ο Καρλίτος μίλησε και για το διαιτητή του τελικού του Κυπέλλου, Ματέου Λαόθ, και αποκάλυψε τι του είπε ο ισπανός διαιτητής για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τις διακοπές που έγιναν στην αναμέτρηση.

«Ήταν πολύ καλή η σεζόν, είχα 35 εμφανίσεις και 12 γκολ, με 5 ασίστ. Αισθάνομαι ότι είμαι στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου μέχρι στιγμής, τόσο αγωνιστικά όσο και ως προς τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα στο γήπεδο.

Θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία, γιατί είμαι αρκετά χρόνια μακριά από το σπίτι και την οικογένειά μου, όμως, η αλήθεια είναι πως όσα έχω ζήσει και όσα ακόμα θα ζήσω είναι αξέχαστα.

Μια ομάδα από τη LaLiga και άλλες τρεις από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με ήθελαν το χειμώνα, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν το συζήτησε. Τώρα έχω ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου, θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι, είμαι ήρεμος» ανέφερε αρχικά, πριν μιλήσει για τον Λαόθ:

«Μιλήσαμε και μου ανέφερε πως ήταν αδιανόητο όλο αυτό, καθώς δε θα μπορούσε να διακοπεί τόσες φορές ένα ματς ούτε με τη μεγαλύτερη αντιπαλότητα στην Ισπανία. Ούτε το παιχνίδι του αιώνα δε θα είχε τέτοια πράγματα. Βέβαια, στην Ισπανία πηγαίνεις στο γήπεδο για ένα ματς και είναι σαν να πηγαίνεις στο θέατρο».

πηγή…in.gr