Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, τοποθετήθηκε για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του συλλόγου

Για όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα του Ολυμπιακού μίλησε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μίλησε στο «Κανάλι Ένα» του Πειραιά, αναφέρθηκε στην πολύ μεγάλη κίνηση που παρουσιάζει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας τους, ενώ σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη θέση που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Φρανσουά Μοντεστό.

Ο Καραπαπάς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει δει περισσότερους από 15 ανθρώπους το τελευταίο διάστημα και δεν είναι μόνο οι Ντε Σάνκτις και Σαμπαντίνι αυτοί με τους οποίους συναντήθηκε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο μεταγραφικό σχεδιασμό, στέλνοντας μήνυμα προς τον κόσμο πως πρέπει να είναι σίγουρος ότι θα δει έναν καλύτερο Ολυμπιακό, που θα πετύχει όλους τους στόχους του.

«Το πάθος είναι η κεντρική λέξη της καμπάνιας, συνδέεται με τα χρώματα του συλλόγου. Συνδέεται και με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Οι πρώτες μέρες δείχνουν πως η ανταπόκριση του κόσμου είναι τρομερή, πιστεύουμε πως θα φτάσουμε το όριο των 22.000. Θα πρέπει να κρατήσουμε και εισιτήρια για τον υπόλοιπο κόσμο.

Έχουμε προαίσθημα πως θα πάμε καλά στην Ευρώπη. Όταν ο Ολυμπιακός είναι σε καλό φεγγάρι, τότε είναι και το καλύτερο για έναν φίλαθλο που βρίσκεται στο γήπεδο. Ο κόσμος είναι αυτός που χρειάζεται η ομάδα περισσότερο στα δύσκολα. Φέτος θα έχουμε και πάρα πολύ καλούς παίκτες και πολύ καλή ομάδα» ανέφερε για τα διαρκείας, πριν σχολιάσει τις εξελίξεις για το θέμα του αντι-Μοντεστό που θα έρθει στον Ολυμπιακό.

«Ξέρετε, καμιά φορά σκεφτόμαστε αν πρέπει να απαντάμε στις γραφικότητες. Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει 20 ανθρώπους. Έχουμε συναντηθεί με Ισπανούς, Γερμανούς και Ιταλούς. Δεν είπαμε καμία απόφαση σε κανέναν, δεν μας απέρριψε κανένας. Πλέον ο Ολυμπιακός είναι αυτός που κρίνει στην ευρωπαϊκή αγορά. Εμείς θα κρίνουμε αυτόν που θα αναλάβει το πακέτο του Ολυμπιακού.

Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι πως ο σχεδιασμός μιας ομάδας δεν γίνεται τον Ιούνιο, αλλά τον Ιούνιο υλοποιείται. Οι σκάουτερς μιας ομάδας είναι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους που γράφουν στα σάιτ…

Ο σχεδιασμός δεν είναι κάτι απλό. Ξεκινάνε οι εργασίες από πολύ νωρίς. Είδαμε τον Ντε Σάνκτις, είδαμε τον Σαμπαντίνι, είδαμε άλλους 15. Δεν βιαζόμαστε καθόλου και δεν θα μας κάνει κανένας να βιαστούμε. Έχουμε αυτή τη στιγμή 10 παίκτες και μιλάμε» είπε ο Κώστας Καραπαπάς και πρόσθεσε:

«Αν είναι να βγαίνουμε κάθε μέρα να εξηγούμε τα αυτονόητα… Σε ό,τι αφορά τον οργανισμό μας, είναι απόλυτα λειτουργικός. Η ομάδα μας φέτος θα είναι πολύ καλύτερη και οποιαδήποτε θέση στο οργανόγραμμα επιλέγεται από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός επιλέγει, δεν επιλέγεται.

Τώρα είμαστε σε φάση υλοποίησης. Κάνουμε διαπραγματεύσεις. Σε ό,τι αφορά τον κύριο Ντε Σάνκτις… Ο Ολυμπιακός έχει δει παραπάνω από 15 ανθρώπους. Οι άνθρωποι μας μιλάνε. Ο Ολυμπιακός μιλάει απευθείας με τους μεγαλύτερους ατζέντηδες του κόσμου. Οι πόρτες είναι ορθάνοιχτες. Σκεφτείτε το ανάποδα…»

Μιλώντας για τον Φρανσουά Μοντεστό, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως η σχέση του Γάλλου με το σύλλογο είναι εξαιρετική, ενώ αποκάλυψε και μια ιστορία από το βράδυ μετά το παιχνίδι με τη Γουλβς με πρωταγωνιστική τον Ποντένσε.

«Οτιδήποτε συμβαίνει με σημαντικούς ανθρώπους γίνεται σε απόλυτη συνεννόηση. Ο Φρανσουά βοηθούσε τον Ολυμπιακό. Όλοι οι άνθρωποι που φεύγουν από τον Ολυμπιακό, αποχωρούν έχοντας χτίσει μια σχέση με τον σύλλογο.

Θα σας πω και μια ιστορία. Εκείνο το βράδυ του αποκλεισμού με τη Γουλβς, ο προπονητής ζήτησε να γίνει ένα τετράγωνο τραπέζι, με όλους. Εκείνο το βράδυ στο τραπέζι έδωσε το «παρών» και ένας κύριος με τη φόρμα της Γουλβς, ο οποίος ήταν ο Ποντένσε. Αυτό τα λέει όλα για τον Ολυμπιακό…»

Τέλος, και όσον αφορά τα μεταγραφικά του συλλόγου, ο Κώστας Καραπαπάς αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε ανακοινώσεις.

«Είμαστε κοντά σε ανακοινώσεις. Σιγά-σιγά θα δημιουργηθεί το νέο ρόστερ, έχουμε προχωρημένες υποθέσεις. Θα έχουμε νέα σύντομα… Ο κόσμος να είναι σίγουρος πως η ομάδα θα είναι καλύτερη τη νέα σεζόν. Θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

πηγή…in.gr