Τον γύρο των social media έκανε μία ανάρτηση του Πάνου Καμμένου με πρωταγωνιστή τον ίδιο και το σκυλάκι του.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξάρτητων Ελλήνων φαίνεται να κρατάει ένα κουκλάκι και να λέει «Είμαι ο ΓΑΠ, ο Γιώργος Παπανδρέου. Θέλω να ξαναγίνω πρωθυπουργός της Ελλάδος». Ο σκύλος στη συνέχεια δαγκώνει την κούκλα και ο κ. Καμμένος ξεσπά σε γέλια.

Είναι ο ίδιος Καμμένος που έστρωσε…κόκκινο χαλί σε παραλία για να τιμήσει την ναυμαχία στη Σαλαμίνα,που πόσταρε γραβάτες με..πέη,που τουίταρε λάθος τα αρχικά του…κόμματος του,που τσακωνόταν κάποτε στη Βουλή αναφέροντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων και τον Αντίχριστο ως δικαιολογία για να μην περάσει ο νόμος περί ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και η Συνθήκη του Σένγκεν,που έκανε τους υδρογονάνθρακες…υδατάνθρακες και πολλά άλλα “ηρωικά” στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα!

Είναι ο ίδιος Καμμένος στον οποίο αναφέρεται η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας πριν ένα χρόνο…

“Αποζημίωση 50.000 ευρώ στον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού επικύρωσε το Εφετείο για την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης του Αντρίκου Παπανδρέου από τον Πάνο Καμμένο.

Το δικαστήριο κλήθηκε να εξετάσει σε δεύτερο βαθμό τις αγωγές του Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Καμμένου, που είχε καταγγείλει δημόσια τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού για δήθεν εμπλοκή του σε CDS (ασφάλιστρα κινδύνου), με αποτέλεσμα να επωφεληθεί δήθεν από τη χρεοκοπία της χώρας.

Οι δικαστές δικαίωσαν τον κ. Παπανδρέου, ενώ αποφάσισαν ότι κάθε φορά που ο κ. Καμμένος επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς του, θα καταβάλλει 2.000 στον κ. Παπανδρέου.”

“Γελά καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος” διδάσκει ο Αίσωπος αλλά  φαίνεται ότι δεν έχει πείσει όλους τους παραμυθάδες!