Η 51χρονη κάλεσε το ΕΚΑΒ νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ενημερώνοντας για τον τραυματισμό του 62χρονου, με τους διασώστες να διαπιστώνουν πως είχε μαχαιρωθεί στην κοιλιά και να καλούν την αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η φερόμενη ως δράστιδα είπε αρχικά στην Αστυνομία, πως μπήκε στο σπίτι τραυματισμένος ωστόσο μετά άλλαξε την αρχική της κατάθεση στους αστυνομικούς και υποστήριξε πως ο σύντροφός αυτοτραυματίστηκε.

Στην έρευνα που έκαναν στο διαμέρισμα οι άνδρες της ασφάλειας βρήκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, που πιθανόν να ήταν το όπλο της επίθεσης στον 62χρονο.

“Μυστήριο” η σχέση του ζευγάριου – Είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές η 51χρονη

Μυστήριο καλύπτε, στο μεταξύ, τη σχέση του 62χρονου με την 51χρονη σύντροφό του.

Στη γειτονιά της οδού Σωκράτους στην Καλλιθέα, ελάχιστοι άκουσαν τις φωνές από τον καβγά του ζευγάριου το βράδυ της Παρασκευής. Είδαν, όμως νωρίς το πρωί το ασθενοφόρο να βγάζει αιμόφυρτο τον 60χρονο από το διαμέρισμα του υπογείου.

“Το πρωί ακούσαμε που φώναζαν. Ήταν 6.30 το πρωί. Τον κόσμο που φώναζε από την πολυκατοικία ακούσαμε, όχι καβγά”, λέει  ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που μένει στο διπλανό κτίριο.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, το ζευγάρι δεν κυκλοφορούσε πολύ μαζί, ενώ γνώριζαν ελάχιστα γι’ αυτούς, καθώς το παντζούρι και η πόρτα του σπιτιού τους ήταν συνήθως κλειστά.

Ενας γείτονας, ο οποίος είχε πιο στενή σχέση με το θύμα της επίθεσης, μιλά για μια “περίεργη” υπόθεση.

“Ήταν κάπως πολύπλοκη κατάσταση. Αυτός είναι καλό παιδί, αλλά πίνει συχνά. Και αυτή πίνει. Στο παρελθόν είχαν κάλεσει πάλι την αστυνομία για ένα παρόμοιο καβγά”.

Υπενθυμίζεται πως το 2012 η ίδια είχε απειλήσει τον πρώην σύζυγο της με δύο μαχαίρια και τότε κατηγορήθηκε για παράνομη οπλοκατοχή.